1.000 Eurobonus-point for at leje en film

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Flemming Poulsen, 10/6/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  SAS Eurobonus tilføjer og udskifter jævnligt partnere, som tilbyder optjening af bonuspoint i EuroBonus på andre ting end at rejse. Det kan absolut være værd at følge med i disse tilbud, da det kan give nogle lette og billigere point på kontoen. En af de seneste skud på stammen er Film2home, som netop nu tilbyder 1.000 EuroBonus-point for den første film du lejer – og derefter 1 point pr. krone du bruger på at leje film hos dem. Hver tiende film du lejer giver 10x den normale optjening – f.eks. giver den tiende film 390 point, hvis den koster 39 kroner.
  Film2home har film så billigt som 3 kroner og det er altså en meget billig måde at købe sig til 1.000 bonuspoint.
  Lejer du bare én film til 39 kroner pr. måned, så vil det på det første år give dig:
  Introtilbud: 1000 point
  8 film á 39 point: 312 point
  1 film á 390 point: 390 point
  Ialt: 1720 point
  Ikke nogen dårlig optjening for at leje 10 film, hvoraf du f.eks. kun bruger 3 kroner på den første. Det vil give en samlet udgift på 354 kroner for disse point og dermed 4,9 point pr. krone, som generelt regnes for en ret god optjening.
  For at optjene point hos EuroBonus, så skal du oprette en konto hos Film2home og derefter gå ind på indstillinger og tilføje dit EuroBonusnummer (uden EBx).
  Den danske EuroBonus-side er ikke ordentlig opdateret endnu, men du kan læse mere om det på den svenske side. Priserne der er opgivet er i både NOK/SEK/DKK, så tilbuddet burde gælde kunder i alle disse tre lande. Film2Home er ligeledes nævnt i oversigten på den danske side, men de detaljerede sider findes altså kun på svensk.
  Alt i alt en let genvej til 1.000 hurtige EuroBonus-point for så lidt som 3 kroner, hvis du vælger den billigste film.
  Når du har tilmeldt dig modtager du en email der indeholder en rabatkode på 20% til leje af din første film.
  [​IMG]


  Read the whole post here.
   

Del denne side