Amerikanske myndigheder fortsætter behandlingen af Norwegian UK’s ansøgning om flyvetilladelse

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 1/7/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,228
  "Synes godt om" modtaget:
  6,350
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-06-30 22:42 CEST
  [​IMG]

  Det amerikanske transportministerium (DOT) har besluttet at fortsætte behandlingen af Norwegians britiske datterselskabs, Norwegian UK (NUK), ansøgning om at flyve til USA.

  Dagens beslutning fra DOT indebærer, at ministeriet vil bruge endnu mere tid på at behandle ansøgningen om en permanent flyvetilladelse for Norwegian Air UK. Tilladelsen vil være den samme som Norwegian allerede har i moderselskabet Norwegian Air Shuttle. DOT har ikke godkendt ansøgningen fra NUK om en midlertidig tilladelse.

  Norwegian forventer, at de amerikanske myndigheder følger Open Skies-aftalen mellem Europa og USA og godkender ansøgningen. NUK fik sin britiske driftstilladelse i november sidste år.

  Norwegian operer i dag med en norsk driftstilladelse, som har alle flyverettigheder og er derfor ikke afhængig af en midlertidig tilladelse for NUK. NUK må imidlertid have en permanent tilladelse fra amerikanske myndigheder for at flyve på den britiske driftstilladelse til USA. Britiske myndigheder har givet stærk støtte til NUK’s ret til flyvetilladelse i tråd med Open Skies-aftalen.
   

Del denne side