BoardConnect - Lufthansa's bud på næste generation af underholdningssystem

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af Henrik Olsen, 4/4/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,504
  "Synes godt om" modtaget:
  26,384
  Point:
  113
  BoardConnect – Lufthansa’s bud på næste generation af underholdningssystem. Det nye kommunikations- og underholdningstilbud på mellemdistanceflyvninger. Inden længe vil Lufthansa tilbyde sine passagerer på mellemlange ruteflyvninger et bredt udvalg af film, tv-serier, musik, spil og information. Det vil også være muligt at bestille produkter fra Lufthansa Worldshop med levering på hjemmeadressen via den gratis portal ved sædet.
  For at bruge tjenesten skal passagerer tilslutte sig underholdningssystemet via Wi-Fi ved hjælp af deres egen bærbare computer, tablet eller smartphone.
  [​IMG]
  Fra sommeren vil flyselskabet montere BoardConnect-underholdningssystemet, som er udviklet af Lufthansa Systems i tyve Airbus A321.
  Se i denne video af hvordan BoardConnect virker:

  Lufthansa System, som har udviklet BoardConnect sammen med Microsoft, er et trådløst underholdningssystem. Selve app’en er i øjeblikket kun frigivet på Windows 8 platformen, men planerne er at den tilbydes på både Android og Apple efterfølgende. Dog kan man via browser delen til at tilgå en web side hvor BoardConnect også virker.
  Via BoardConnect er der adgang til at se film, bestille mad og drikkevarer eller købe varer i Lufthansa’s store online shop med direkte levering til egen adresse. Dertil er der også information om destinationen og andre praktiske ting tilgængeligt.
  Mulighederne for dette er store og det gør at præsentere den enkelte passagere med direkte tilpasset indhold og at man reelt også kan vise indholdet når man er kommet på jorden igen og lige mangler at se de sidste 20 minutter af filmen.
  [​IMG]
  Hvorfor gør Lufthansa dette og hvilke fordele giver det?
  • Tilbyder passagerne at bruge deres egen enhed (Bring Your Own Device)
  • Laver intergration mellem alle aspekter af infotainment
  • Muligt at lave personlig opsætning og tilbud af indhold
  • Lettere at tilbyde nyt indhold og opdatere indholdet
  • Lettere og billigere installation og løbende omkostninger
  • Muligt at tilbyde services og andre tilbud som giver mer salg
  Ønsker man at læse lidt mere om det kan man se på Lufthansa Systems side her og omkring Microsofts involvering her


  Read the whole post here.
   

Del denne side