Brug af "gardin" hos Crew på Short Haul..

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Kristian, 4/10/15.

 1. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  6,005
  "Synes godt om" modtaget:
  13,000
  Point:
  113
  Nu har jeg været så "heldig", at prøve at have 5 Europæiske flyvninger indenfor de sidste par uger med SAS, jo helt uhørt for mig, men har tænkt på, ar følgende gælder.

  Jeg synes og det er godt, at Crew skynder sig igennem kabinen for, at servere, sælge drikke og mad. Det tager som regl 20 minutter og derefter er der stille, der bliver så gået en gang mere med kaffe, that's it. Derefter er det med at trække gardinerne for og så lave hvad? - læse, snakke, spise mad?

  Der bliver så gået rundt et par gange og samlet skrald ind og derefter køres der rundt med en salgsvogn ( de kunne lige så godt lade være, for jo kun 1 eller 2 der køber noget).

  Crew må gøre hvad de vil, men synes det er problematisk og underligt, at man ALTID skal trække gardinet for og hvis man skal på toilettet oppe foran, skal man nærmest lige kigge ind om der foregår noget hemmeligt inden man går mod toilettet. Det er en dårlig vane simpelthen med det gardin.

  Det ene Crew gik såvidt endda, at meddele, at hvis man skulle på toilettet, skulle man vente på den ene side af gardinet, ja great, så kan dem i SAS Plus se på en kø af folk, det er simpelthen for underligt.

  Hvad siger i andre, hvad er jeres observationer/tanker om det?
   
  Senest redigeret: 4/10/15
  Rikke Haugen Olsen, CHA211, isolCBflyer og 2 andre "Synes godt om" dette.
 2. CHA211

  CHA211 VIP medlem

  Beskeder:
  236
  "Synes godt om" modtaget:
  550
  Point:
  93
  Nok lige præcis: snakke og holde pause. Jeg tror at de hygger sig meget godt med at serveringen mere eller mindre er forsvundet samtidig med at de er det samme antal crew.

  Der er da ikke noget bedre end at sidde på 1C med direkte udsigt til toilettrængende mennesker:eek:
   
  Kristian "Synes godt om" dette.
 3. isolCBflyer

  isolCBflyer VIP medlem

  Beskeder:
  724
  "Synes godt om" modtaget:
  2,282
  Point:
  93
  Fuldstændig samme oplevelse her ....desværre. Har stor forståelse for de skal have pause og spise, men derudover er de sådan set på job skulle man da mene. Ofte kan man høre, at det er privat snik snak bag gardinet.
   
  Kristian "Synes godt om" dette.
 4. obs

  obs VIP medlem

  Beskeder:
  910
  "Synes godt om" modtaget:
  1,326
  Point:
  93
  Det gardin burde flyttes længere ned i kabinen i stedet.

  Det har også været mine oplevelser at de ret hurtigt forsvinder bag gardinet. Jeg kan så ikke lade være med at tænke, at eftersom de fleste af SAS' europæiske ruter er forholdsvis korte burde personalet vel nok kunne klare at være "på arbejde" gennem hele turen. Uanset hvad, så bør det jo i hvert fald ikke være et problem at kunne benytte toilettet forrest i kabinen.
   
  isolCBflyer og Kristian "Synes godt om" dette.

Del denne side