Carlson Rezidor løfter sløret for de første luksuriøse medlemmer i den nye Quorvus Collection

Poster i 'HOTEL OG BONUSPROGRAMMER' oprettet af Henrik Olsen, 6/5/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,524
  "Synes godt om" modtaget:
  26,438
  Point:
  113
  Carlson Rezidor løfter sløret for de første luksuriøse medlemmer i den nye Quorvus Collection. Tre ikoniske luksushoteller fra London, Edinburg og Kuwait udgør de første medlemmer af den eksklusive Quorvus Collection, Carlson Rezidor Hotel Groups nye samling af luksushoteller i den internationale topklasse.
  I starten af 2014 kunne Carlson Rezidor Hotel Group, en af verdens største hotelvirksomheder, offentliggøre planerne om Quorvus Collection – en samling over nogle af verdens ypperste luksushoteller. Og nu løfter hotelkæden sløret for de første tre medlemmer i det eksklusive selskab: The May Fair Hotel i London, the G&V Royal Mile Hotel i Edinburg og the Symphony Style Hotel i Kuwait.
  Den nyhed kunne Wolfgang M. Neumann, administrerende direktør for Carlson Rezidor Hotel Group, overbringe ved den årlige Arabian Hotel Investment Conference, der blev afholdt i Dubai i weekenden.
  Wolfgang M. Neumann, adminstrerende direktør for Carlson Rezidor Hotel Group fortæller:
  Vi er stolte af at kunne byde disse tre ikoniske hoteller velkommen i vores Quorvus Collection, vores nyeste luksuskæde. Hvert af hotellerne har sin helt egen unikke stil, personlighed og arv, men hotellerne har én vigtig faktor til fælles – den femstjernede luksushotel-oplevelse.​
  Luksuskædens navn, Quorvus Collection, stammer fra stjernebilledet Corvus (på dansk kaldet Ravnen), som udgøres af de fem klareste stjerner på den sydlige himmelkugle. Kæden rummer en ny generation af udsøgte luksushoteller, som er inspireret af den moderne rejsendes livsstil og behov, og blandt hotellerne finder man både historiske landemærker, moderne konstruktioner, boutique-hoteller og storby retreats – hver og en forskellige i størrelse, arkitektur, atmosfære og design, men samtidig alle dedikerede til den samme exceptionelle service-filosofi. Quorvos Collection er centreret omkring at tilbyde en luksus livsstil med udgangspunkt i enestående service: Det holistiske servicekoncept ”Q24” er målrettet både krop og sjæl, og fokuserer på seks kerneelementer: wellness, fornyelse, stil, inspiration, underholdning og kontakt.

  [​IMG]
  Quorvus Collection – May Fair Hotel London
  May Fair Hotel London, som er ejet og drevet af Edwardian Group London, er et ikonisk hotel, der stilfuldt kombinerer klassisk og moderne design og integrerer boutique-hotellets øje for detaljen med luksushotellets høje servicestandard. May Fair Hotel er et legendarisk hotel med en glamourøs fortid. Det blev indviet af Kong George V i 1927 og har 404 rumlige værelser, inklusiv 12 af de mest prestigefyldte og mindeværdige suiter i London. Ånden fra det omkringliggende Mayfair spejles smukt i f.eks. May Fair Bar, som har huset nogle af Londons mest ekstravagante selskaber og som serverer over 40 dekadente cocktails, inklusiv signaturdrinken May Fair Mojito. Samtidig er May Fair Hotel London et mekka for mode- og filmbranchen, hvor May Fair-teatret danner luksuriøse rammer omkring de 201 private siddepladser i filmsalen, mens May Fair spa’en tilbyder en diskret og forkælende oase i den pulserende storby.
  Iype Abraham, Commercial Development Director hos Edwardian Group fortæller at:
  May Fair er et enestående luksus- og livsstilshotel i hjertet af London, hvor vi har forbundet en historisk bygning med et moderne design. Vi er stolte af at blive medlem af Quorvus Collection-kæden, og vi glæder os til sammen med Quorvus at styrke vores gæsters oplevelse endnu mere.​
  [​IMG]
  Quorvus Collection – G&V Royal Mile Hotel Edinburgh

  G&V Royal Mile Hotel Edinburg er opkaldt efter både kong George IV & dronning Victoria og er dermed en stolt anerkendelse af områdets royale arv samtidig med, at hotellet nyder godt af en misundelsesværdig adresse i hjertet af Edinburg på hjørnet af George IV Bridge, Victoria Street og The Royal Mile. Hotellets 136 værelser og suiter bærer tydeligt præg af designeren Rosita Missonis æstetiske stil og dynamiske brug af farver og mønstre i kombination med moderne teknologi og højhastighedsinternet adgang. Den prisvindende restaurant ”Cucina”, som serverer italiensk inspirerede retter, er hotellets pulserende hjerte, mens Fashionista Bar G&V er byens in-sted – her man kommer for at blive set. G&V Royal Mile Hotel har også tre moderne konferencelokaler, en breakout zone til storslåede receptioner og en vidunderlig spa-afdeling.
  [​IMG]
  Quorvus Collection – ymphony Style Hotel Kuwait
  Symphony Style Hotel Kuwait er en del af Symphony-komplekset i Salmiya, Kuwaits centrum for shopping og underholdning. Hotellet er 18 etager højt og har 169 værelser og suiter med en betagende udsigt over Den Arabiske Golf. Det unikke og smukke interiør, designet af Rosita Missoni, matcher ørknens og havets farver: guld, sand og turkis. Alle værelser er udstyret med teknologi i verdensklasse, inklusiv gratis adgang til højhastighedsinternet. Symphony-hotellet i Kuwait har tre enestående restaurenter: ”Cucina”, som serverer retter fra det italienske køkken, ”Luna”, som tilbyder arabisk mad med et Middelhavstwist, og ”Choco Café”, som byder på ægte kaffekultur. Seks velindrettede konferencefaciliteter – fra eksklusive mødelokaler til elegante balsale – en udendørs pool, og en underskøn Six Senses Spa komplementerer hotellets unikke services.
  Wolfgang M. Neumann, administrerende direktør, Carlson Rezidor Hotel Group tilføjer:
  Disse tre unikke hoteller skaber et stærkt fundament for den yderligere udvidelse af Quorvus Collection. Hotellerne i Edinburg og Kuwait vil med det samme blive en del af Quorvus Collection, og vi forventer, at The May Fair Hotel bliver indlemmet i kæden i løbet af sommeren 2014. Vores mål er at skabe en global portefølje på 20 hoteller i drift og under udvikling inden 2020 gennem ombygninger og nybyggede storbyhoteller og resorter.​

  Quorvus Collection er det seneste nye brand fra Carlson Rezidor Hotel Group med fokus på luksushotel-segmentet. Carlson Rezidor Hotel Group driver hotelkæderne Radisson Blu (Upper upscale), Radisson (upscale), Radisson Red (lifestyle select), Park Plaza (upscale), Park Inn by Radisson (midscale) og Country Inns & Suites (Midscale) på tværs af mere end 100 markeder verden over.
  For yderligere information om Carlson Rezidor Hotel Group, se venligst www.carlsonrezidor.com og www.rezidor.com.


  Read the whole post here.
   
  tommy777 "Synes godt om" dette.
 2. Rune

  Rune VIP medlem

  Beskeder:
  164
  "Synes godt om" modtaget:
  476
  Point:
  63
  Ser lækkert ud (overraskende meget kulørt W stil i i de billeder de vælger forhold til en mere diskret luksus a la Luxury Collection eller Waldorf Astoria). Det bliver spændende at se om de kan løfte serviceniveauet fra det lidt hit-and-miss agtige niveau Club Carlsons fineste/dyreste hoteller (inkl. the Mayfair) har pt.

  Har familien med til London til sommer, hvor mine Club Carlson point fra de lange vinternætter i Århus er brugt på en lejlighed på Plaza On the River, der er det andet London hotel der er udpeget til Quorvus Collection (men som med ovenstående udmelding ikke ser ud til at blive indlemmet denne sommer).
   
  Henrik Olsen "Synes godt om" dette.
 3. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  1
  Point:
  99
  Ja, det bliver spændende at følge hvad der sker med disse top level hoteller. Ingen tvivl om at Carlson godt kunne trænge til et løft her...

  Men du kan jo melde ind til vi andre når du har booket nogle af dem og boet der ;)
   

Del denne side