Destinationer som Flynørder skal prøve?

Poster i 'DESTINATIONER' oprettet af Kristian, 25/3/15.

 1. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  6,616
  "Synes godt om" modtaget:
  15,268
  Point:
  113
  Nu er vores community og dedikerede medlemskare jo snart så stor, at det kunne være spændende at høre om hvad "ægte" flynørder skal prøve? Altså Concorden flyves jo ikke mere, så den var jo oplagt, men der må jo være nogle destinationer eller ruter der er tilpas spændende/skøre, at det skal prøves..

  Er selv lidt "hug" på den her "Island Hopper" der går HNL-GUM via 5 små øer i stillehavet. Man skal dog derhen, så en lidt dyr tur... - men har leget lidt med nogle dage og kan måske lade sig gøre til en fornuftig pris også:

  Capture2.JPG
  hvad med jer andre, hvad er jeres drømme destination eller flynørd sted? - Sant Marteen kunne også være sjovt, men skal alt være så langt væk? En anden vinkel er, verdens korteste kommercielle flyvetur er øjensynlig 47 sekunder imellem 2 øer i Skotland.. - jaja, mulighederne er mangfoldige, så hvad har du af indspark?
   
  Ali Taran, Flemming Poulsen, clager og 1 anden person "Synes godt om dette".
 2. PeterA

  PeterA VIP medlem

  Beskeder:
  1,174
  "Synes godt om" modtaget:
  2,670
  Point:
  113
  Tror du får den bedste pris, hvis det flyver hele vejen fra Manila til LAX/SFO (eller den anden vej). Hvis du blot søger på rejser til Guam eller de andre småøer, så er rejsen fandens dyr. Jeg tog 'island hopperen' fra MNL -> LAX til kun 599 USD (og fik fuld bonus før massakren).

  Du kan måske lave en jorden rundt billet med noget billig flyvning til Hong Kong. Derfra lavpris til Manila. Island-Hopper. Synes også man kunne lave den med slutdestination i New York, hvilket indebærer måske verdens længste indenrigsflyvning fra Hawaii til New York på ca 10 timer.

  Og så tage den lavpris hjem derfra med Norwegian.
   
  clager og Christian Løn "Synes godt om" dette.
 3. clager

  clager Platinum VIP medlem

  Beskeder:
  1,659
  "Synes godt om" modtaget:
  5,313
  Point:
  113
  Jeg vil foreslå til alle flynørder SXM og så øhoppe i Caribien.Jeg har selv gjort dette både med krydstogtskibe og da sandelig også med de små fly fra LIAT og lidt større fra American Eagle.

  Hvis du vælger HNL skal man prøve øhopperi med Mokulele
  http://www.mokuleleairlines.com/
   

  Attached Files:

  jefi99 "Synes godt om" dette.
 4. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  SXM er helt klart en klassiker, som burde stå på enhver flynørds bucket list....
   

Del denne side