Detaljerne om SAS' nye langrutekabine

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Flemming Poulsen, 28/5/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  Her på Bonusfeber.dk kunne vi tidligere idag offentliggøre billeder og de overordnede detaljer omkring SAS kommende langrutekabine. Nu går vi lidt mere i detaljer omkring både Business Class, SAS Plus og SAS Go. Her er hvad du kan forvente dig i fremtiden når du flyver med SAS:
  Business Class
  Udover en noget bredere stol som kan lægges helt fladt i soveposition, så vil denne klasse byde passagererne på puder og tæpper fra Hästens. Sæderne er produceret af Thompson Aero Seating, som også tidligere har leveret stole til Air Canada, Austrian Airlines, Brussels Airlines og mange andre. De nye stole vil være at finde på de fleste af SAS’ langrutefly ved udgangen af 2015 og i det første fly i begyndelse af 2015.
  [​IMG]
  De nye SAS Business Class sæder.
  [​IMG]
  SAS Plus
  Denne mellemklasse, som også kaldes Premium Economy hos de fleste andre selskaber, vil også få en tiltrængt opgradering. Sædeafstand og bredde vil være nogenlunde som idag, men underholdningssystemet vil få en større skærm i HD og med at langt større udvalg end idag. Disse nye sæder vil blive produceret af Zodiac Seats US.
  [​IMG]
  De nye SAS Plus stole.
  [​IMG]  SAS Go
  Sæderne i SAS Go bliver udstyret med nye og bedre skærme i HD og med mulighed for Video-on-Demand (start/stop filmen når du ønsker). Skærmene bliver 9 tommer. Hvert sæde får også et usb-stik, som kan bruges til opladning af f.eks. din smartphone. Hvert sædepar får et strømstik. Disse sæder er produceret af Zodiac France.
  [​IMG] [​IMG]

  Alle kabiner
  Ombord bliver også installeret et nyt og moderne underholdningssystem leveret af Zodiac Inflight Information (ZII) og skærmene bliver i HD med mulighed for at starte og stoppe filmene når du ønsker (video-on-demand). Desuden vil flyene blive udstyret med Wifi-adgang leveret af Panasonic.


  Read the whole post here.
   
  Schwert "Synes godt om" dette.

Del denne side