egian vandt aftale med Forsvaret i Norge

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Peter Krogh Frausing, 30/9/15.

 1. Peter Krogh Frausing

  Peter Krogh Frausing Co-Editor

  Beskeder:
  1,264
  "Synes godt om" modtaget:
  2,083
  Point:
  113
  Norwegian har vundet en ny kontrakt med Forsvaret i Norge og får dermed fornyet tillid i yderligere fire år fra februar 2016. Det norske Forsvar er i dag Norwegians største kunde, og kontrakten er den største aftale, som flyselskaberne konkurrerer om i Norge. Det er tredje gang i træk, at Norwegian vinder udbuddet.

  ”Det betyder meget for os, at vores decideret største kunde med op mod 300.000 rejser årligt er tilfreds med vores flytilbud og har givet os fornyet tillid i de næste fire år. At Forsvaret for tredje gang i træk vælger Norwegian, ser vi som et tegn på, at de værdsætter et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi ved, at Forsvaret har reduceret sine rejseomkostninger med et trecifret millionbeløb siden, at de begyndte at flyve med Norwegian, og vi mener, at mange virksomheder i Norge har meget at lære af Forsvarets rejsepolitik,” siger salgsdirektør Lars Sande, som signerede kontrakten med Forsvaret på vegne af Norwegian.

  ”Forsvaret er optaget af et godt flytilbud til en lav pris. I løbet af de otte år Forsvaret har haft en aftale med Norwegian, har forsvarssektoren haft en markant omkostningsbesparelse og et godt rutetilbud. Rejseomkostningerne i det offentlige udgør en betydelig del, og vi ser, at vi har et ansvar for at begrænse omkostningerne i forbindelse med rejseaktivitet således, at vi i endnu større grad kan fokusere på samfundskritiske opgaver,” siger Magnus Hansvold, underdirektør i FLO Forsyning Driftsanskaffelser.

  Aftalen træder i kraft 1. februar 2016 og gælder i to år med mulighed for to gange et års forlængelse. Kontrakten omfatter Norwegians rutenetværk i Norge og har en bruttoværdi på op mod en halv milliard norske kroner. Norwegian vandt kontrakten i konkurrence med SAS.
   

Del denne side