Ekspansion: SAS øger til Asien og USA

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 1/7/15.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,234
  "Synes godt om" modtaget:
  6,380
  Point:
  113
  SAS oplever øget efterspørgsel på rejser til Asien og USA og øger derfor antallet af afgange til syv fra København til Shanghai og til syv fra Stokcholm til Chicago. De tre nye afgange kommer som en del af SAS’ ekspansionsplan på langruteflåden, der også vil indebære åbning af helt nye oversøiske destinationer.


  SAS har tidligere på året annonceret flere afgange fra København til San Francisco og fra Oslo og Stockholm til New York.

  Nu præsenterer SAS yderligere tre ugentlige afgange – to ekstra til Shanghai og en ekstra til Chicago. Begge ruter bliver dermed betjent dagligt. Forbedringerne sker ved åbningen af vintertrafikprogrammet i slutningen af oktober og betyder, at SAS i vinteren 2015/16 tilbyder 108 ugentlige afgange mellem Skandinavien og USA og 50 ugentlige afgange mellem Skandinavien og Asien.

  – Rejsende til og fra Skandinavien efterspørger en smidig rejse med en god tidstabel og mange afgange. Med disse nye afgange, fornyelsen af vores langrutefly og vores omfattende netværk har vi et utroligt stærkt rejsetilbud til USA og Asien, som vi kommer til at forstærke yderligere den kommende tid. Vi ser frem til at tilbyde kunderne nye rejsemuligheder og byde varmt velkommen ombord på både nye og nyindrette fly, siger koncernchef Rickard Gustafson, SAS.

  SAS kunne i juni offentliggøre planer om at øge langruteflåden. Planerne muliggør i første omgang ekspansionen på Shanghai og Chicago, og de øvrige ekspansionsplaner kommer til at blive meldt ud så snart som muligt.

  Fra København til Shanghai er de to nye afgange mandag og onsdag. De nye afgange fra Shanghai til København er tirsdag og torsdag.

  Fra Stockholm til Chicago og retur er den nye afgang søndag.

  Fra vinterprogrammet som begynder den 26. oktober 2015 flyver SAS dagligt på:

  København – Shanghai
  Stockholm – Chicago
  Stockholm – New York
  Oslo – New York
  København – San Francisco

  SAS har oversøiske flyvninger fra Skandinavien til New York, Washington, Chicago, San Francisco, Houston, Beijing, Shanghai og Tokyo. I september 2015 åbner SAS en ny rute fra Stockholm til Hong Kong.

   
 2. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  5,299
  "Synes godt om" modtaget:
  12,909
  Point:
  113
  Så løfter de altså sløret for lidt mere, nu hvor de ikke skulle af med deres 340, så nu skal der regnes hvor mange nye fly der skal bruges på disse afgange? Og som sædvanlig, hvilke nye destinationer, som vi har i en anden tråd.. - spændende
   

Del denne side