Emirates introducerer Free WiFi på alle klasser og derefter køb..

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af Kristian, 9/11/14.

 1. Kristian

  Kristian VIP medlem

  Beskeder:
  6,510
  "Synes godt om" modtaget:
  15,176
  Point:
  113
  Skal flyve med dem i dag, så krydser fingre for at de har WiFi imellem København og Dubai! Men da en spændende udvikling med WiFi til næsten ingen penge..

  "On most Emirates flights equipped with Wi-Fi, passengers enjoy the first 10MBs of data for free, which is sufficient for most travelers to check in on their social media accounts. Subsequently, a token US$1 charge is imposed for the next 600MB."

  http://www.emirates.com/english/about/news/news_detail.aspx?article=1949528&offset=0
   
  PeterA "Synes godt om" dette.
 2. tbh

  tbh Flying Spaghetti Monster

  Beskeder:
  3,063
  "Synes godt om" modtaget:
  7,499
  Point:
  113
  10mb er hurtigt brugt når man har uploadet billeder af flymaden og evt tjekket fb, men ellers en rimelig pris. Mener United ville have $17.99 fra ORD-FRA, hvor jeg pænt takkede nej. Hvis bare SAS ellers havde WiFi en flere end .... ingen... fly er jeg mere til deres model så længe det holder.
   
  jefi99 og Henrik Olsen "Synes godt om" dette.
 3. PeterA

  PeterA VIP medlem

  Beskeder:
  1,143
  "Synes godt om" modtaget:
  2,621
  Point:
  113
  God tur!

  Det er de små ting der gør, at folk ser positivt på et flyselskab. Gratis 10 MB wiFi er noget der får Emirates til at skille sig endnu mere ud. SAS havde faktisk et udemærket WiFi-system ombord på deres longhaul dengang det blev drevet af Connexxion by Boeing, men de lukkede som bekendt.

  Emirates går i den rigtige retning, men SAS i den forkerte. Emirates gør noget for både at tiltrække high-yielding passagerer, men også massen. Hvis bare SAS kunne se, at deres tiltag med kun at give én gratis ikke-alkoholisk drik på økonomiklasse er det dummeste stunt ever.
   
  jefi99, Henrik Olsen og Kristian "Synes godt om dette"
 4. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  0
  "Synes godt om" modtaget:
  0
  Point:
  99
  SAS går vel for såvidt også i den rigtigt retning med de nye langrutefly og kabiner. Meldingen fra dem har hidtil været at de skulle udstyres med WiFi også - selvom der ikke er kommet så mange detaljer frem endnu.

  Hvordan prisstruktur etc. så ellers vil blive må tiden vise. Men 10MB gratis er en super ide - og nok mest en god marketinggimmick, da man ikke kan nå meget mere end at checke ind på Facebook og skrive at man er i deres fly ;)
   

Del denne side