Et lille Review af BA WTP

Poster i 'BRITISH AIRWAYS | AVIOS' oprettet af DanielBahn, 14/2/20.

 1. DanielBahn

  DanielBahn VIP medlem

  Beskeder:
  613
  "Synes godt om" modtaget:
  1,678
  Point:
  93
  Vi var 8 der fløj til Miami her i mandags med BA på World Traveller Plus - deres premium economy-produkt. Det var en opgradering, som var en form for prisfejl, da vi betalte knap 250 kr pr person, i stedet for 250 gbp. Så vi havde lidt frygtet, at der var nogen som ville opdage det, men alt gik som smurt.

  Boarding.
  Turen foregik i BAs aldrende 744, dog heldigvis med en opgraderet kabine. Som WTP’er sidder man sammen med de 35 andre, mellem First og Business Class/CW, ret forrest i maskinen. Det gør, at man også går ind ad samme dør som First-passagerne.

  Flyet var totalt booket, grundet en tidligere på dagen aflysning, så der var mange utålmodige mennesker ved gaten, hvor der også var forsinkelser pga et uheld med catering-lastbilen, og pga coronaviraen, åbenbart. Med WTP får man lov til at boarde som gruppe 3, altså efter First og CW. Det var en ganske god oplevelse, især fordi at personalet var ganske aggressive til at holde de fattige på behørig afstand. Vi kom altså stille og roligt ind i flyveren, og da de fleste CW’er brugte den anden dør, var det en ret ugeneret boarding-proces, med ganske god ro og orden.
  Da alle 36 mand var ombord, kom stewardessen rundt med lidt prosecco eller vand, i ægte glas. Sørme så. Et fint lille touch.

  Sædet
  Som sagt foregik turen med en ældre B747-400, hvilket dog er en fordel, da sæderne så ikke er den nyeste version som i B787’eren og A350. De skulle eftersigende være tyndere og hårdere.

  Sædet er udstyret med en stor og fin skærm, og bord i armlænet. Sidstnævnte gør, at sædet egentlig er en smule smalt, nok i stil med et economy sæde. Siddekomforten er dog ganske fin, og der er en god pitch. Alt foregår på manuel vis, og det gjorde der var stor forskel i hvor hurtig sæderne reagerede. Mit, feks, var en evighed om at rykke til opret pos, mens kærestens fløj afsted.

  Vi sad i sædet i 11 timer ca, og det gik faktisk rigtig fint. Bordet er dog latterligt. Det er småt, enormt ustabilt og svært at få til at være lige. Men ellers et ganske fint sæde.

  Ammenities
  selve flyveren var hammer kold dog, men så er det jo godt at man får udleveret et virkelig lækkert og tykt tæppe, samt en ganske god hovedpude. Vil gå så langt til at sige, at det faktisk var i væsentlig bedre kvalitet (og størrelse) end på den gamle CW.
  Man får også en lille taske med sokker, maske, dental kit, kuglepen og læbepomade. En ganske fin lille ting, og udmærket kvalitet.

  Generel komfort
  Da man sidder mellem First og CW, så fristes man til at bruge First toiletterne, for dem man har til rådighed på WTP er enormt små. First er dog afskåret og igen bliver der her også holdt godt vagt. Vi fik dog mulighed for at bruge CW-toilettet i galleyen. Her måtte vi også snacke fra CW-køkkenet, en ganske fin perk.

  Mad
  Vi havde bestilt mad hjemmefra - braised beef - i håb om hurtigt at få mad. Udleveringen af denne gik dog underligt til. En havde bestilt vegansk, det fik hun hurtigt. Så fortrød hun, og fik noget pasta i stedet. Så gik der lang tid, og så kom maden til nogen af os, desværre ikke sønnike. Han fik mad til sidst af os 8, selvom vi alle havde bestilt det samme. Det var lidt en bummer, for han var rigtig godt sulten, og kunne ikke helt forstå vi skulle vente så længe. Vi byttede dog rundt, så han fik min mad, der kom før hans, men ellers fungerede det ikke super godt.

  Selve maden var dog ganske udmærket. Dog havde valgt en salat drysset med Blue cheese. Det er rimelig klamt og uforståeligt. Desserten, en chokolade-orange kage, var virkelig god.
  Jeg drak ikke vin, så ved ikke om de var gode. De var dog gode til at komme forbi med drikkevare og hurtigere til at reagere på et kald.
  Undervejs får man vidst de samme ting som på eco, hvilket dog er ganske fint. Især magnum er lækkert.

  Ankomst
  Da man sidder godt forrest i maskinen, så kommer man også hurtigt ud. Det var fedt ift immigration, som tog 12 minutter. Bum.

  Alt i alt
  Var det pengene værd? Ja. 100 pct. ville det være 2000 kr værd ekstra? Ja. Man sidder godt, du får gode høretelefoner, og BAs Entertainment er i topklasse, med gode film og serier, og gode skærme.
  Jeg ville uden bøvl bestille det til fuld pris.
   
  asf, Erwin Lansing, jtraveler og 6 andre "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  10,413
  "Synes godt om" modtaget:
  23,649
  Point:
  113
  Fint rejsebrev :) Har du nogle billeder fra turen og maden?
   
  Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side