Familiekonto hos SAS EuroBonus

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Flemming Poulsen, 20/5/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  Nu introducerer SAS endnu en ny mulighed i EuroBonus, som mange familier helt sikkert har ventet på og som de kan få rigtig meget gavn af. Saml alle familiemedlemmers EuroBonus point på én og samme konto.
  Hidtil har hvert familiemedlem skulle optjene point på hver sin konto og når man ville bruge point, så kunne man ikke betale delvist med én konto og delvist med en anden. Det har ofte gjort det svært at bestille bonusrejser når pointene har været fordelt på mange forskellige konti.
  Men det ændrer SAS EuroBonus nu på og gør det muligt at samle hele familiens point på én og samme konto. Det er muligt at modtage/sende point til/fra partner, mand, kone, børn og forældre.
  Ved at logge ind på hver konto på SAS.dk, så kan man angive om man vil være modtager eller afsender på familiekontoen. Dvs. man vælger i praksis én konto af de eksisterende (mest logisk den med evt. status og flest point) som alle point skal samles på og som alle point skal overføres til i fremtiden. Udløbsdatoen af de overførste point vil blive justeret i henhold til modtagerens kvalificeringsperiode.
  Vær opmærksom på at basispoint som optjenes af et familiemedlem og overføres til familiekontoen vil efter overførslen få status af ekstrapoint og er ikke statusgivende for modtageren.
  På SAS.dk kan man allerede nu læse om EuroBonus Familiekonto, og det lader til at de fleste konti har fået adgang til denne funktionalitet men at SAS’ IT-afdeling stadig er ved at implementere denne feature, som er så ny at SAS intet officielt har meldt ud om den. Hvis du ikke ser funktionaliteten på din konto, så log ind igen lidt senere.
  Her ser du hvordan du inviterer andre til at være med i familiekontoen:
  [​IMG]  Read the whole post here.
   

Del denne side