Firma Bonus Kreditkort

Poster i 'ANDRE PROGRAMMER (BIL, KREDITKORT M.M.)' oprettet af HenrikT, 21/3/16.

 1. HenrikT

  HenrikT Nyt medlem

  Beskeder:
  1
  "Synes godt om" modtaget:
  0
  Point:
  1
  Er der nogle gode muligheder til firma kort hvis man gerne vil optjene bonus point til flyselskaber, cashback eller lignende? Det skal være et visakort eller mastercard. Jeg har læst guiden her på siden, hvor SAS Eurobonus World Mastercard virker som det bedste bud.
  Er det også det bedste hvis vi kigger på det som firmakort og er der ellers andre muligheder? Det skal helst være med afregning i dansk valuta.
   
 2. danielbirch

  danielbirch VIP medlem

  Beskeder:
  457
  "Synes godt om" modtaget:
  986
  Point:
  93
  Hej Henrik - og velkommen på insideflyer :)

  Hvis du vil have Eurobonus-point på et firmakort, er Diners eneste mulighed. SAS EB MC fås kun som privatkort (ellers holder de det i hvert fald godt skjult). Diners kan fås som et egentligt firmakort (og med mulighed for gratis privatkort i tillæg, så du kan holde tingene adskilt og stadig optjene bonus på begge kort).

  Som du vil kunne se af tidligere diskussioner herinde, er markedet for pointgivende kort meget stillestående i Danmark på grund af Dankortets monopollignende status. BA har et kort (med halvskumle vilkår) - dog kun privat. Norwegian har så småt meldt ud, at der er noget på vej, men vi har endnu til gode at se, hvad det bliver til. Derudover er der ikke rigtig noget at komme efter.
   
 3. Michael Wahl

  Michael Wahl VIP medlem

  Beskeder:
  406
  "Synes godt om" modtaget:
  730
  Point:
  93
 4. Henry

  Henry VIP medlem

  Beskeder:
  6,091
  "Synes godt om" modtaget:
  11,984
  Point:
  113
  Der er naturligvis også den mulighed, at du får et privat kreditkort, som du bruger til betalingerne - og derefter får refunderet dine udlæg.

  Det forudsætter dog, at du vil lægge penge ud for firmaet (check lige med "Ribers").

  Du skriver, det skal være Visa eller Master Card. Hvis du tager et Diners kort, får du gratis lounge-besøg, hver gang du har købt for 10.000 kroner (såvidt jeg husker)
   

Del denne side