Et nyt år er begyndt og mange accounts er nu på nul igen. Dette fælder i hvert fald for mine hotelprogrammer. SAS og BA logger først til maj, så det er lidt tid endnu. Strategien og målene for 2016 er klare og dermed starter året med et Tier Point run til USA på en dobbelt open jaw billet. Først ud af København i sne og slud og så fra Oslo i mere sne - men ikke slud - bare køligt med minus 13 grader. Et langt layover i London med en god del arbejde og bobler til sidst. Nu boarding på sidste afgang til New York. Aldrig har jeg set et så tomt B777 fly over dammen. Kun 25% belægning i World Traveler (økonomi). Køen lige før boarding med 15 minutters delay: Men jeg har så 3 sæder for mig selv de næste 8 timers tid. God måde at starte året på
Er i gang med lørdagens tur - stort set direkte i fugleflugtslinie - til Chicago fra New York via Boston. Der var faktisk gratisk at tage det ekstra segment med i domestic First Class så det kunne jeg ikke sige nej til Turen tog kun 45 minutter og vi ankom så 30 minutter før tid. Lidt ligesom der bare er få der flyver her i starten af året. Flyet var dog næsten helt fyldt. Servicen var superb og intet at klage over. Sidder nu i et Admirals Club i Boston og venter på afgang til Chicago.
Skal også lige anbefale min frokost i dag. En Maine Lobster Roll er et must når du er på disse kanter. Admirals Club tilbyder dette som tilkøb (16,- dollars). Den er fantastisk og jeg forsøger at få en hver gang jeg kommer forbi - måske også derfor jeg ofte lader mig rute via Boston
Ser godt ud Jeg er også en sucker for lobster rolls Hvis du ikke kender denne kæde så prøv i CHI eller NYC eller - i Tokyo hvor den seneste filial er åbnet. http://lukeslobster.com/
Overnatning i Chicago på Hilton, som ligger i forbindelse med domestic terminalen. Dejligt at jeg ikke skulle men en shuttlebus... Blev kun 1h45m forsinket fra Biston og grundet var at dårligt vejr over midt-vesten og dermed Chicago. Ok værelse, men ikke noget wauw - udover udsigten fra øverste etage
@jakobv84 og @Kristian så er der købt en pose med hjem til jer hver (og en til min frue). Det med kræmmehusene så jeg desværre for sent :-( Så nu skal jeg blot have det importeret til DK via London.... Lykkes det så er det bare at arrangere aflevering i kommende uge
Fløj med SAS i dag den 9. februar fra Stockholm til Bruxelles i Plus og fik denne servering : Det er dælme skidt at servere mad i en premium kabine, som er for gammel.....
Shit, jeg synes det var slemt nok da jeg fik en på sidste dag, når man godt ved at de kan holde sig 2-3 dage... Hvad sagde de til det, hvis du altså kommenterede det?
Det skal du påpege overfor SAS Customer Care. Det er da et alvorligt problem, at det overhovedet kan ske at de serverer for gammel mad ombord... - Hvem ved, måske der også venter en lille undskyldning, i form af nogle ekstra Eurobonus point som kompensation?