Idag åbner ny indenrigslounge i Oslo

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Flemming Poulsen, 2/6/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  Idag kan SAS byde velkommen indenfor i en spritny indenrigslounge i Oslo Lufthavn på Gardermoen. Denne lounge har været efterspurgt af indenrigspassagererne i lang tid – specielt fordi de ikke har mulighed for at besøge SAS andre lounger på Gardermoen, da de er adskilt i udenrigsterminalen.
  Den nye lounge bliver placeret ved gate 15 og vil være “selvbetjent”. Dvs. der vil være personalet til at rydde op og sørge for at udvalget af forfriskninger er fyldt op, men indgangen til loungen vil sje via automatiske døre, hvor man skal scanne sit boardingkort, guldkort, smartpass el.lign for at få adgang.
  Loungen vil være indrettet som en “cafémiljø” og tilbyde frugt, snacks samt drikkevarer ligesom der naturligvis vil være internet, aviser, ladestationer m.v.
  Loungen åbner 60 minutter før dagens første SAS flyvning og lukker ca. 30 min før dagens sidste.
  Indgang til Loungen sker via automatiske døre, som aflæser stregkoden på dit boardingpas (mobil eller printet), dit SAS Smart Pass, dit EuroBonus-kort eller andet kort, som indeholder din booking eller en loungekupon med QR-kode.

  Passagerer på SAS Plus eller som er Guld-/Diamant-medlem (med billet til SAS eller Widerøe), er velkomne til at besøge loungen. Sølv-medlemmer (med billet til SAS eller Widerøe) er velkomne i perioden fra 1/7 – 31/8 og 15/12 – 15/1.
  Loungen åbner idag d. 2. juni 2014

  [​IMG]

  På billedet ovenfor denne artikel vises SAS Gold Lounge i Oslo, som er placeret i udenrigsterminalen.


  Read the whole post here.
   
  Schwert "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  8,082
  "Synes godt om" modtaget:
  16,256
  Point:
  113

Del denne side