Indspark til jobmuligheder med meget rejseaktivitet (IT)

Poster i 'INSIDEFLYER DK - LOUNGE' oprettet af Prestige_worldwide, 24/3/17.

 1. Prestige_worldwide

  Prestige_worldwide Nyt medlem

  Beskeder:
  1
  "Synes godt om" modtaget:
  3
  Point:
  3
  Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker at flyve og rejse - hvorfor jeg også er tilknyttet denne side.

  Foråret er så småt ved at blomstre, solen skinner mere og det sætter nogle tanker i værk. Jeg kunne enormt godt tænke mig en karriere med meget rejseaktivitet - og udnytte at der ikke er små børn i hjemmet (endnu), som skal holde mig hjemme.

  Da jeg ved at enormt mange her på siden har stillinger med meget rejseaktivitet, kunne jeg enormt godt tænke mig indspark til hvilke brancher, virksomheder og eventuelle stillinger jeg evt, burde overveje.

  For at give en ide om hvad jeg kunne tænke mig at arbejde med, så har jeg læst blød IT på universitetet (sammenspil mellem forretning og IT) og næsten 4 års erfaring efterfølgende med både IT service management (ITIL cert.), agil udvikling (SAFe cert.), strategisk projektledelse, procesfacilitering + modellering (BPMN) og IT transformationsprogrammer. Jeg har hidtil arbejdet inden for brancherne FMCG samt Telco, og arbejder med sidstnævnte lige pt.

  Jeg er bosat i Midtjylland, vant til at pendle og synes enormt mange ting i sammenspillet mellem IT og forretning er spændende, men jeg finder det ikke spændende at sidde på samme lokation alle årets arbejdsdage.
   
  Henry, obs og banditten "Synes godt om dette"
 2. banditten

  banditten VIP medlem

  Beskeder:
  298
  "Synes godt om" modtaget:
  925
  Point:
  93
  Er i IT branchen og har altid været det, da jeg startede var der ikke meget rejseaktivitet - andet end indenrigs, men med anciennitet og specialisering kom congress og kursus turene, så arbejdsmæssig har jeg i de sidste mange år haft en 1 tur til USA via arbejdet, dertil masser af indenrigs og EU ture.

  Jeg har tidligere været i Danske IT huse men er nu i et Amerikansk firma, her er det ens "paygrade" der tæller på rejsekontoen er man "junior" er det monkey class, men jo højere du kommer så bliver det business alt efter hvor mange timer turen er, som "junior" er der hellere ikke de store rejseaktiviteter da der er mange "juniorer" i firmaet i alle lande, så der behøver man ikke sende folk af sted.

  Eftersom jeg næsten lige er startet har der ikke været nogle ture endnu, men den årlige tur til USA er booket på business, men der bliver en del ture til europæiske destinationer indenfor 1 måned har jeg en Amsterdam tur, da firmaet har BA som preferred airlines og jeg selv er OneWorld hippie passer det meget godt, det jo giver 4 ben om end omvej, da man til LHR flyver lige over AMS :), men Avios TP er det vi kan lide.

  Men fra egen erfaring i større IT virksomheder er der god rejseaktivitet, ligeledes i de maritime erhverv og generelt i internationale firmaer - igen vil jeg tror junior stillinger begrænser.

  Men husk selvom du måske lander i en lille virksomhed eller junior stilling, så kan du trække eks. kursus og congress udgifter fra på selvangivelse hvis bare du får fri med løn. Med det hele betalt af firmaet er der faktisk en del penge på fradrags kontoen med 25% sats reglen rubrik 53 på selvangivelse.

  Nå ja glemte lige udover point på fly, så skraber man også en del sammen på hotel kontoen, på 5 år har jeg point hos BW der kan omsættes til eks. 5000 kr gavekort hos BR, på hotels har jeg en del ca. 1100 kr. overnatninger og har ellers brugt en del i tidens løb, hvis priserne på hotels er for lave bruger jeg eks. RocketMiles i stedet og samler Avios eller Norwegian kroner.
   
  Senest redigeret: 24/3/17
  Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side