Kombiner miles?

Poster i 'BONUSBILLET & REJSEHJÆLP' oprettet af Jørgen, 11/12/13.

 1. Jørgen

  Jørgen Aktivt medlem

  Beskeder:
  91
  "Synes godt om" modtaget:
  172
  Point:
  33
  Er det ikke muligt at kombinere miles fra f.eks. sas og Lufthansa optjent på hver deres konto når de begge er medlem af Star Aliance?

  Tak for et interessant forum.
  Jørgen
   
  Flemming Poulsen "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,417
  "Synes godt om" modtaget:
  26,153
  Point:
  113
  Hej Jørgen,

  Nej det er det desværre ikke. Men kan kun købe en bonusbillet for point i et og samme selskab. Men det forhindre ikke en i at købe en one-way med SAS på udturen og så med Lufthansa på vejen hjem som one-way.

  Du behøver heller ikke at bruge SAS point på en SAS billet. Dette kan sagtens være i et hvilket som helst selskab der er medlem af Star Alliance.

  Håber du kunne bruge svaret - omend det ikke var det du ønskede :)

  Hilsen
  Henrik
   
 3. Rune

  Rune VIP medlem

  Beskeder:
  164
  "Synes godt om" modtaget:
  476
  Point:
  63
  Hej Jørgen,

  Det er et klassisk problem at ende med en masse point "sjatter" hos forskellige selskaber. Og et eller sted er bonusprogrammerne skruet sammen på en måde så det er svært at bruge "sjatter" på noget fornuftigt, og de dermed udløber uden omkostninger for flyselskabet.

  Som Henrik påpeger er det på indtjeningstidspunktet man skal vælge hvilket program point går til, og her er det vigtigt at have overblik over hvilken alliance af flyselskaber man flyver indenfor (f.eks. Star Alliance hvor SAS og Lufthansa begge er medlemmer). Inden for de enkelte alliancer kan man nemlig opsamle point på hinandens programmer, dvs. når du flyver f.eks. Lufthansa, kan du også få point'ene på dit SAS bonuskort.

  Hvis man kun optjener en begrænset mængde point, er det derfor en god ide så vidt som muligt at flyve inden for samme alliance, og opsamle alle point i det samme bonusprogram. Og som Henrik påpeger, kan du stadig bruge SAS point til at købe bonusrejser med f.eks. Lufthansa.

  Hvis du fortæller hvor mange point du har i dine to "sjatter" hos SAS og Lufthansa (og hvornår de udløber), kan vi måske rådgive dig lidt om hvad du kan bruge dem på ?
   
  Flemming Poulsen og Henrik Olsen "Synes godt om" dette.
 4. Peter Braun

  Peter Braun Nyt medlem

  Beskeder:
  8
  "Synes godt om" modtaget:
  18
  Point:
  3
  Det afhænger jo unægteligt af sjatternes størrelse, men hotelovernatninger er typisk en af de gode måde at brænde sjatter af der ikke er store nok til flyveture. Prøv at logge ind hos de selskaber du har sjatter liggende hos og se havd de tilbyder
   
  Flemming Poulsen "Synes godt om" dette.

Del denne side