Lufthansa på godt og ondt

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af T4L, 9/11/18.

 1. T4L

  T4L VIP medlem

  Beskeder:
  706
  "Synes godt om" modtaget:
  2,525
  Point:
  93
  I lighed med så mange andre selskaber kan man ikke længere checke bagage ind hos LH, når man booker deres billigeste billetter. Til forskel fra SAS har LH dog (indtil videre i hvert fald) en goodwill regel for *A Guld medlemmer, som på ruter til USA/Kanada stadigvæk får lov til at checke et stykke bagage gratis ind selv med en Light billet.

  Jeg bookede sådan en billet til min søn fra København til Orlando (med mellemlanding i Frankfurt). Han har guldkort (tak mama!). Jeg sendte ham et link til LH websiden hvor goodwill reglen står beskrevet. Personalet ved check-in i København kendte ingenting til denne regel og linket til siden fungerede desværre ikke på smartphone. Der dukker reglen ikke op. :confused: Så sønnen fik lov at betale for sin kuffert i lufthavnen. Ikke fedt, Lufthansa!

  Jeg klagede så bagefter ved at benytte Lufthansas online feedback form. To dage senere fik jeg en opringning fra LH med en kæmpeundskyldning. De spurgte efter mit kontonummer og efter endnu to dage var pengene tilbage på kontoen. Det var til gengæld imponerende, Lufthansa!

  Så her mit råd hvis du har booket en Economy Light billet med LH til USA/Kanada og har *A guldkort, ta' et skærmprint af denne side https://www.lufthansa.com/us/en/economy-light-fare med til check-in skranken. Det er dette afsnit der er interessant:
  Screenshot 2018-11-09 at 17.35.45.png
   
  Thorkild, Erwin Lansing, PENSIONISTEN og 21 andre "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  9,437
  "Synes godt om" modtaget:
  21,063
  Point:
  113
  Godt tip!
   
  Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side