Milliardaftale mellem SAS og Apollo

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 17/3/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,228
  "Synes godt om" modtaget:
  6,348
  Point:
  113
  SAS har forlænget aftalen med Apollo om charterflyvning i Europa. Aftalen har en værdi på 1,1 mia. SEK og gælder for sommer- og vintersæsonen 2016-2017. Samarbejdet betyder, at SAS håndterer Apollos kunder fra 17 byer i Sverige, Danmark og Norge til 30 destinationer i Europa.

  Efter et 15 år langt og loyalt samarbejde vælger Apollo endnu en gang SAS som primær partner for størstedelen af charterflyvningerne fra Skandinavien i sommer- og vintersæsonen 2016-2017.

  – Det føles naturligvis rigtigt godt, at Apollo igen har valgt SAS som samarbejdspartner. SAS vandt for nyligt flere priser i branchekonkurrencen Grand Travel Award, bl.a. for Bedste Flyselskab i Europa, og det ser vi, sammen med Apollos fortsatte tillid, som en anerkendelse af, at vi har investeret i de rigtige områder. Vi ser frem til fortsat at byde Apollos kunder velkommen om bord på vores fly, siger Annelie Nässén, global salgschef i SAS.

  Takket være SAS’ fleksible flyflåde er det muligt for Apollo at tilbyde direkte fly fra lufthavne i såvel storbyområder som regionalt i Sverige, Norge og Danmark. SAS bliver Apollos største eksterne partner udover Novair, som er selskabets eget flyselskab.

  – Vi føler os trygge ved SAS som leverandør for vores kunder, og vi har været meget tilfredse med deres service i de år, vi har samarbejdet. SAS store fleksibilitet er en af de egenskaber, vi sætter højest, siger Leif Vase Larsen, administrerende direktør i Apollo Travel Group.

  Aftalen mellem SAS og Apollo omfatter flyvninger fra 17 byer i Skandinavien til 30 destinationer i Europa. I Danmark dækker aftalen flyvninger fra København, Billund og Aalborg.
   
  Frequie "Synes godt om" dette.

Del denne side