Norwegian runder 3,5 millioner passagerer i Aalborg

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 4/3/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,167
  "Synes godt om" modtaget:
  5,619
  Point:
  113
  Norwegian - 2016-03-04 17:08 CET
  [​IMG]
  Fra venstre: Administrerende direktør i Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen, Norwegian-passager nummer 3,5 mio. Majbritt Halskov Carlsen og Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.


  Norwegian markerer i dag, at 3,5 millioner passagerer har fløjet med selskabet, siden det startede sine første flyvninger til Aalborg i 2008. Det er seks gange så mange mennesker, som bor i hele Nordjylland.


  I dag kunne Norwegian byde passager nummer 3,5 millioner velkommen om bord på en af selskabets flyvninger fra Aalborg Lufthavn. Siden opstarten i lufthavnen i 2008, har selskabet fløjet, hvad der svarer til seks gange Nordjyllands befolkningstal. Norwegian flyver fra Aalborg til Malaga, Mallorca, Alicante og London samt otte gange dagligt til København.

  ”Vi er meget glade for at kunne fejre 3,5 millioner passagerer i Aalborg Lufthavn. Siden vi startede op i Danmark, har Aalborg været en vigtig del af operationen, og vi har igennem årene mærket, at nordjyderne sætter pris på vores billige billetter til spændende destinationer. Derudover ser vi også, at godt 60 procent af de forretningsrejsende foretrækker at rejse med os på ruten til København, hvilket bekræfter os i, at vores produkt med nye, mere miljøvenlige fly med gratis WiFi er efterspurgt,” siger Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.

  ”Vi har lige siden, Norwegian startede beflyvningen af Aalborg i november 2008, haft et godt og nært samarbejde. Vi føler os meget på bølgelængde med den måde, Norwegian tænker luftfart på. Det drejer sig om at tilbyde flytransport – enkelt og til overkommelige priser. Derfor tilbyder vi f.eks. gratis parkering til kundernes biler, vi har Danmarks billigste afgiftspakke, et rigtigt hurtigt flow gennem lufthavnen og meget mere, der falder rigtig godt i tråd med det produkt Norwegian ønsker,” siger Søren Svendsen, administrerende direktør i Aalborg Lufthavn.

  Med introduktionen af over 260 fabriksnye fly, herunder knap 40 787 Dreamliner og 100 737MAX8 over de næste år, kommer Norwegian til at få en flyflåde, der har en endnu længere rækkevidde end den, selskabet har i dag. Det skaber mange muligheder for nye og spændende ruter – også fra Aalborg, der har en strategisk god placering for ruter mod vest.

  Norwegian tilbyder i dag mere end 60 direkte ruter fra Danmark ud i Europa, til Mellemøsten og Nordafrika. Passagerer kan også rejse med flyselskabet på ni langdistanceruter fra Københavns Lufthavn til USA og Asien. Norwegian blev sidste år kåret til det mest brændstofeffektive flyselskab over Atlanten af The International Council on Clean Transportation. Norwegians flyflåde har i dag en gennemsnitsalder på blot 3,6 år, hvilket gør den til en af de grønneste i verden.

  Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos kunne i dag overraske passager nummer 3,5 millioner i Aalborg, da han besøgte lufthavnen. Den heldige var Majbritt Halskov Carlsen, der sammen med sin mand Jørn Halskov Jensen var på vej London via København fredag eftermiddag på DY3089. Majbritt Halskov Carlsen blev belønnet med en rejse for to på en valgfri langdistancerute fra Aalborg via København.
   

Del denne side