SAS Comments: Rekordmange ansøgere til SAS

Poster i 'PRESSEMEDDELELSER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 3/5/16.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,047
  "Synes godt om" modtaget:
  4,672
  Point:
  113
  SAS fortsætter med at tiltrække nye medarbejdere, og lige nu har SAS flere ansøgere til koncernens ledige stillinger i kabine og cockpit end de seneste 15 år. Samtidig med at konkurrencen på markedet for flyrejser skærpes, og flere aktører etablerer sig i Skandinavien, ser vi, at antallet af ansøgere til SAS’ ledige stillinger er højere end nogensinde med 5.000 ansøgere til kabinen og 3.000 til vores pilotstillinger.

  Vi har fået en fantastisk respons på de ledige stillinger om bord på vores fly. Den store interesse bekræfter, at vi har et stærkt brand, og at en ansættelse hos SAS lokker. Det store ansøgerantal betyder, at vi kan vælge de mest kvalificerede medarbejdere og sammen skabe markedets stærkeste kundetilbud, siger Rolf Bakken, der er flyvechef hos SAS.

  I alt har 3.000 piloter søgt 230 ledige stillinger, og det tilsvarende tal for kabinepersonalet er ca. 5.000 ansøgere til 700 ledige stillinger. Baggrunden for SAS’ øgede behov for rekruttering af kabineansatte og piloter er den ekspansion, som SAS gennemfører med større frekvens og nye ruter til USA og Asien. Bare i løbet af det seneste år har SAS lanceret nye ruter til Hongkong, Los Angeles og Boston. Og til efteråret åbner en ny rute til Miami. Samtidig har SAS indfaset fire fabriksnye Airbus A330E og ombygger alle langdistancefly med en helt ny kabine. Det har styrket SAS’ udbud, og responsen fra kunderne har været meget positiv.

  De nye overenskomster, der blev indgået med SAS’ piloter i 2015, har været en absolut forudsætning for den ekspansion, vi ser nu. Vi skabte et godt grundlag sidste år for at tilpasse os til den intensive konkurrencesituation. I årets forhandlinger med piloter og kabinepersonale ønsker vi at fastholde denne udvikling, så vi kan fortsætte vores ekspansive strategi, som gavner vores kunder og skaber flere arbejdspladser i flybranchen, siger Rickard Gustafson, der er administrerende direktør og koncerndirektør hos SAS.

  Samtidig gennemfører SAS gennemgribende omkostningseffektiviseringer for at tilpasse virksomheden til den benhårde konkurrence, og målet for 2015/2016 er en besparelse på 1 milliard. SAS har også indledt en fornyelse af flyflåden, og til efteråret bliver den første af i alt 30 helt nye Airbus A320neo indfaset. De mange medarbejdere, som nu starter hos SAS, kan derfor forvente en tid med skarp konkurrence, men også et SAS, som er rustet til at vinde de frekvente rejsende i Skandinavien.
   
  PENSIONISTEN, Henry, Kenneth K og 1 anden person "Synes godt om dette".
 2. Kenneth K

  Kenneth K Prospect member

  Beskeder:
  787
  "Synes godt om" modtaget:
  2,967
  Point:
  93
  Nogen der kender den procentuelle del af de ansatte der kommer fra SE, NO og DK? på faggrupperne piloter og besætning ?
   
 3. clager

  clager Platinum VIP medlem

  Beskeder:
  1,712
  "Synes godt om" modtaget:
  5,835
  Point:
  113
  Denne artikel sætter nogen nogen tal på nationaliteter
  http://www.check-in.dk/svenskere-dominerer-i-sas/
   
  Kenneth K "Synes godt om" dette.

Del denne side