SAS forringer servicen, mens Delta Air Lines forbedre servicen for passagerne i økonomi

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Henrik Olsen, 4/4/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,505
  "Synes godt om" modtaget:
  26,385
  Point:
  113
  SAS forringer servicen, mens Delta Air Lines forbedre servicen for passagerne i økonomi. Delta Air Lines introducere sove kit for økonomi på oversøiske flyvninger og opdaterede amenties for sine passagerer på økonomi klassen. Dette er i sig selv en interessant nyhed, da mange andre selskaber skærer servicen på økonomi ind til benet.
  Disse sove kits vil blive tilbudt den enkelte kunde af crewet ombord og inkludere sovemaske samt ørepropper som et tilbud til at give kunden en bedre mulighed for at sove på natflyvningerne hen over kontinenterne.
  [​IMG]
  Delta – Sove kit på økonomi
  Derudover vil kunderne på alle oversøiske flyninger mellem USA og Europa modtage en normal flaske vand,en fuld service af mad og drikkevarer samt et opdateret tilbud af snacks for morgen eller aften ankomster. På returflyvningerne fra Europa til USA vil der midt på flyvningen vil der blev tilbudt et bærge med is. Dette vil være fuldt implementeret på alle ruter hen over den tidlige sommer i år.
  Sidst men ikke mindst vil der ske opgraderinger for primært folk der ikke har status og dermed adgang til lounges, da Delta i over 40 lufthavne (pimært i USA) har opstillet lademuligheder til sine enheder og også udviklet forskellige apps der giver mulighed for bagage tracking. Dertil vil hele Delta’s store flåde af fly til brug for oversøiske destinationer have WiFi installeret inden udgangen af 2015.
  Det som vi på Bonusfeber finder interessant er når vi sammenligner med udviklingen i Europa eller måske især for SAS. De har i løbet af de første 3 måneder af 2014 meldt flere ting ud som giver service forringelser for den økonomirejsende. Det er ting som gebyr for sædereservation eller ingen vin/øl til maden på oversøiske flyvninger. Disse forringelser af servicen for den rejsende på økonomi står derfor i kontrast med hvad Delta fremviser. Delta viser at de også giver forbedringer til dem som rejser på laveste klasse. Ikke voldsomme og revolutionerende forbedringer, men alligevel forbedringer i et marked hvor trenden ellers peger i en anden retning.
  Så er dette her en ændring vi ser som vil sprede sig eller vil foreksempel SAS trække lidt i land igen. Her på Bonusfeber tror vi forsat på at SAS vil bevæge sig tættere på selskaber som Norwegian for den økonomirejsende med foreksempel gebyr for at medbringe bagage, som vi også har beskrevet tidligere.
  Læs mere om SAS og emnet på vores forum eller besøg Delta Air Lines hjemmeside
  [​IMG]


  Read the whole post here.
   
  danielbirch og Kristian "Synes godt om" dette.

Del denne side