SAS igen hædret som bedste flyselskab

Poster i 'NYHEDER' oprettet af Nicki Lolk Sørensen, 8/10/14.

 1. Nicki Lolk Sørensen

  Nicki Lolk Sørensen VIP medlem

  Beskeder:
  2,161
  "Synes godt om" modtaget:
  5,597
  Point:
  113
  Pressemeddelelse:


  Danish Travel Awards blev uddelt onsdag den 8. oktober, og SAS modtog i år prestigepriserne "Bedste europæiske flyselskab" og "Bedste interkontinentale flyselskab". Kunder og rejsebranchen udpeger vinderne, og priserne vækker stor glæde hos SAS.

  - Kunderne vil SAS og anerkender med disse priser vores produkt og den indsats vores medarbejdere gør hver dag for at sikre en enkelt og god rejseoplevelse, siger koncerndriftsdirektør Flemming Jensen.


  Årets prisuddeling er den tyvende i rækken. Sidste år blev SAS også kåret som bedste europæiske flyselskab. Prisen som bedste interkontinentale flyselskab er ny for SAS.


  - Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder, som viser os tilliden, og til vores medarbejdere, som har været med til at give kunderne de gode oplevelser. Jeg ser priserne som en kvittering for, at vi i løbet af året har leveret en høj punklighed og regularitet, at vi hele tiden kommer med forbedringer til rejsen og oplevelsen i lufthavnen, og at SAS tilbyder markedets bedste loyalitetsprogram, siger Flemming Jensen.


  SAS har det sidste halve år oplevet en positiv udvikling med konstant stigning i antallet af passagerer ombord. Juli, august og september var alle tre rekordmåneder med 2,6 til 2,7 millioner rejsende hver måned.
   
  Flemming Poulsen og Henrik Olsen "Synes godt om" dette.

Del denne side