SAS "Now or Tomorrow ?"

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af john christensen, 8/2/19.

 1. john christensen

  john christensen TripFlyer

  Beskeder:
  140
  "Synes godt om" modtaget:
  352
  Point:
  63
  Nej, jeg har ikke skrevet forkert i overskriften på tråden.

  Men jeg synes den passer ret godt som supplement til SAS' Now or Newer-koncept, der kører hver torsdag fra 18.00 til midnat. :)

  Nu har jeg nogle gange holdt lidt øje med priserne, og flere gange er jeg faldet over, at priserne rent faktisk er billigere dagen efter.

  Nuvel, det afhænger selvfølgelig af, hvornår man tager et kig på siden, fordi der ikke er ubegrænset med de billige billetter, men selv på trods af at de billigste bliver solgt i løbet af den første times tid, burde man ikke kunne finde billigere priser dagen efter? I hvert fald ikke i så mange tilfælde, som jeg lige er faldet over fra i går torsdag d. 7 feb.

  Jeg har sammenlignet priser i februar, marts og april fra AAL, og her er der i syv tilfælde billigere billetter at finde i dag fredag kontra i går aftes 21.45. I visse tilfælde (AAL-CDG) er priserne 500-600 kr. billigere (for både feb. marts og april) i dag fredag i forhold til i går aftes. Det er ret meget synes jeg.

  Kun i to tilfælde er priserne dyrere i dag, end i går: AMS er 90 kr. dyrere og Rekjavik ca. 30 kr. Resten er identisk prismæssigt.

  Jeg er helt med på, at man kan bestille billetter og cancel dem inden for 24 timer, men i så fald har mange gjort det?

  Jeg skylder også at sige, at jeg ikke har tjekket de enkelte dage for hver måned. Jeg har kun kigget lavpriskalenderen sammen med Now or Newer-tilbudene på månedsbasis. Derfor kan der selvfølgelig have været flere billigere billetter set over hele måneden end bare de billigste pr. måned. Men min mavefornemmelse siger mig, at det måske ikke er tilfældet...

  Konklusion?
  Tjah, med mindre du køber din Now or Newer billet i løbet af de første minutter, så hold skarpt øje med priserne i dagene derefter :O)
   
  Nielspg, Bekgaard, Henrik Olsen og 4 andre "Synes godt om" dette.
 2. RasmusH

  RasmusH VIP medlem

  Beskeder:
  726
  "Synes godt om" modtaget:
  2,198
  Point:
  93
  Jeg tror ikke du blot kan regne med at se på lavpriskalenderen. Et eksempel:

  Har kigget på billetter til LHR til en weekend i Marts, gennem det meste af ugen. De billigste billetter var mandag til. ca 2500kr for to personer, torsdag under NON var de 1950kr, og i dag er de til 2850kr. De tre eksempler er prisen på to t/r-billetter på samme dag, de var dog alle over den min. pris der var i lavpriskalenderen.
   
  Bekgaard, Henrik Olsen, Thorbjoern og 1 anden person "Synes godt om dette".
 3. Flyvefisken

  Flyvefisken VIP medlem

  Beskeder:
  63
  "Synes godt om" modtaget:
  275
  Point:
  53
  @Rasmus.

  Historien om lavpriskalenderens upålidelighed er velkendt og beskrevet før i dette forum

  Det er ingen naturgiven ting at man som dansker SKAL rejse med tanten, og jeg synes slet ikke at SAS rammer indenfor skiven hvad angår service, priser og value for money lige for øjeblikket.

  Hvis du vil til London, ville jeg prøve at kigge på British Airways fly og hotel.
  Vi har lige været afsted i fire dage med fly, hotel og morgenmad til Dkr 4200,-

  Vores næste tur går til Prag. Der har jeg fundet returbilletter til Dkr 1404,- for to personer, med bagage hos CSA. Ruten er Ham - Prg. Det efterlader plads i budgettet til et flot hotel denne gang.

  Det er blevet min erfaring at man ved at tilmelde sig de nationale flyselskabers nyhedsbreve, så bliver man en gang imellem overfaldet med nogle rigtig gode tilbud.

  Så moralen i det her er at glemme lavpriskalenderen og SAS. Livet er for kort til den slags ærgrelser.
   
  Kenneth K, Henry og Bekgaard "Synes godt om dette"

Del denne side