SAS sænker prisen på at købe EuroBonus-point

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af Flemming Poulsen, 30/5/14.

 1. Flemming Poulsen

  Flemming Poulsen VIP medlem

  Beskeder:
  1,907
  "Synes godt om" modtaget:
  2,214
  Point:
  113
  Vidste du at du ikke blot kan optjene EuroBonus-point på dine flyrejser, kreditkort, internetkøb og meget andet, men også kan købe dem? De fleste vil nok tænke: “Hvorfor skulle jeg dog det?” Men der kan være gode grunde til det – og nu hvor SAS har sænket prisen betragteligt på disse, så kan der være endnu bedre grunde.
  Lavere priser ved køb af EuroBonus-point
  Lad os først kigge lidt nærmere på den ganske betragtelige prissænkning på køb af EuroBonus-point, som SAS i stilhed har indført. Hidtil har det været ganske dyrt og kun i meget sjældne tilfælde givet mening at købe sig til nogle ekstra EuroBonus-point. Men med denne prissænkning, så kan det måske give mening i flere tilfælde.
  Prissænkningen er ganske betragteligt. Tidligere kostede f.eks. 10.000 point 370€ (ca. kr. 2.775,-), men nu er prisen for samme antal point faldet med over en tredjedel til 250€.
  [​IMG]
  SAS tidligere priserliste på EuroBonus-point. Denne er fra april 2014
  [​IMG]
  SAS’ nye priser på EuroBonus-point. Denne prisliste er fra maj 2014

  Hvorfor købe point?
  Med de nye priser er det nu muligt at købe sig til 10.000 ekstrapoint for 250€ (ca. 1.875 kr.). Hvis man blot skal bruge pointene til at købe sig en flyrejse for, så giver det ikke meget mening. I sådanne tilfælde vil f.eks. en tur/retur-rejse til USA koste over 11.000 kroner på economy class, hvilket er alt for dyrt i forhold til at købe sig en almindelig billet, hvor man i tillæg også optjener nye point.
  Men har man nu i forvejen optjent sig en del point og kun mangler nogle få inden man har point nok til at kunne bestille bonusbilletter til hele familien, så kan det måske give meget god mening at betale lidt penge for de resterende point.
  Lad os tage et eksempel.
  Du har fundet bonusbilletter fra København til USA for 2 voksne og et barn. Prisen for disse i point er 60.000 per voksen og 30.000 per barn – altså ialt 150.000 point. På din konto har du opsparet 146.000 point og mangler altså 4.000 inden du kan bestille rejsen. Så kan det give meget god mening at betale de 100€ det koster at købe de resterende point fremfor at købe almindelige billetter for tusindvis af kroner til denne rejse. Hvis du samtidig har nogle point på kontoen som er ved at udløbe, så kan det give endnu bedre mening for at få udnyttet dine opsparede point inden de forsvinder fra kontooversigten er er værdiløse.
  Det er naturligvis altid en individuel vurdering om du synes det kan betale sig eller ej, men der findes faktisk tilfælde, hvor det giver god mening. Specielt når man vil supplere de point man i forvejen har på kontoen for at kunne købe bonusrejser.
  Med de nye og lavere priser på at købe bonuspoint, så vil det i flere tilfælde kunne betale sig at købe sig til de point du mangler.
  [​IMG]
  SAS annonce med de tidligere priser fra april 2014
  [​IMG]
  SAS annonce med de nye og lavere priser fra maj 2014


  Read the whole post here.
   
  jefi99 og Simon Toft "Synes godt om" dette.

Del denne side