SAS website spørgeskema

Poster i 'SAS | EUROBONUS' oprettet af niceguy1001, 22/6/20.

 1. niceguy1001

  niceguy1001 VIP medlem

  Beskeder:
  125
  "Synes godt om" modtaget:
  350
  Point:
  63
  Nå, nu håber vi snart, der kommer mere liv i dette forum, når vi kan begynde at rejse igen :)

  Netop nu, da jeg forlod SAS' hjemmeside fik jeg muligheden for at deltage i en undersøgelse om effektiviteten og anvendeligheden af SAS hjemmeside. Det sagde jeg naturligvis ja tak til...
  Egentlig så jeg gerne, at man gav muligheden for classic.sas.dk igen! Det er faktisk mit eneste ønske!
  Jeg ved godt den findes på eurobonus bookinger classic.flysas.com, og bruger den også når jeg skal lave open jaw bookinger på eurobonus.

  Derudover blev der spurgt ind til, hvad jeg manglede. Helt klart segment-by-segment bookinger, der også inkluderer andre star alliance flyvninger.

  Jeg glæder mig til om 2 uger at skulle sætte fødderne ombord på en A320'er igen. Men, fornøjelsen bliver absolut ikke den sædvanlige med krav om mundbind, inden servering osv...

  Lige et afsluttende spørgsmål, når man nu er EBD der flyver på plus: Der er ingen fast track, ingen lounge, ingen prio-boarding (ok, der kan jeg godt undvære) og ingen servering på flyet, ikke engang vand. Er det så en invol downgrade til go?
   
  Ulrik og Henry "Synes godt om" dette.
 2. jespersm

  jespersm VIP medlem

  Beskeder:
  333
  "Synes godt om" modtaget:
  883
  Point:
  93
  Helt sikkert! Prøv at kontakte dem for at høre, hvad de siger.
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 3. niceguy1001

  niceguy1001 VIP medlem

  Beskeder:
  125
  "Synes godt om" modtaget:
  350
  Point:
  63
  Ja, prøver at kontakte kundeservice efter rejsen. Så har jeg også regninger for div. mad og drikkelse i lufthavnene.

  En ting jeg ikke forstår i SAS' argumentation (og jeg ved godt der også er tale om en spareøvelse!) er, at det skal reducere en potentiel smittekilde for håndtering af bokse/affald ombord. Men, når de skriver du må tage mad med fra lufthavnen, så forstår jeg ikke logikken omkring smittespredning ved affaldshåndtering. Lige netop emballage udefra flyet er blevet 'håndteret' af flere personer - og ikke kun crew og pax - men en lagkagehusmedarbejder osv....
   
  SophieHendriksen, Calle77, Ulrik og 1 anden person "Synes godt om dette".
 4. SophieHendriksen

  SophieHendriksen #Forstadsfruen

  Beskeder:
  2,163
  "Synes godt om" modtaget:
  8,678
  Point:
  113
  Over en bred kam er der i øjeblikket en kraftig devaluering både af statusmedlemmer og dem, som køber business for rigtige penge. Nogle tiltag forstår jeg mere end andre. Men en hel del kommer efterhånden til at virke nærigt og uden hold i logik. Hos Emirates kan jeg få lov at give 50.000 DKK for en returbillet DXB-CPH på business i 777-eren. Ingen lounge, ingen fast track, en kedelig boks med mad ombord og selvom det havde været A380 ville loungen på flyet være lukket. Så reelt 50.000 for et bedre sæde.

  Den der mad-skraldelogik SAS kører, den har da ingen gang på jord.
   
  Ulrik, Henry og Nj4220 "Synes godt om dette"
 5. Henry

  Henry VIP medlem

  Beskeder:
  4,531
  "Synes godt om" modtaget:
  8,978
  Point:
  113
  Jeg kan kun være helt enig. Og hvis SAS ikke vil servere mad på flyet, kunne man som minimum udlevere en lille "madpose" ved boarding. Det kunne vel let organiseres.

  Alternativt kunne man udlevere et gavekort til Lagkagehuset eller nogle af de steder i lufthavnen, som har åben. Det kunne man da også godt gøre nu, hvor loungen ikke er åben.
   
  SophieHendriksen, Ulrik, Jeblin og 1 anden person "Synes godt om dette".
 6. Erwin Lansing

  Erwin Lansing Skribent

  Beskeder:
  1,730
  "Synes godt om" modtaget:
  4,896
  Point:
  113
  På en måde glæder jeg mig, og på den anden side egentlig ikke, at komme ud og prøve hvordan det er at flyve i disse dage. Som jeg har læst mig frem til, tilbyder KLM nu på de korte afstande en boks, som står på sædet ved ombordstigning, med en sandwich, kage, og vand. Ingen yderlige servering ombord. Loungerne i Amsterdam skulle være åben igen, jeg er dog ikke klar over, hvorvidt buffet mv er åbnet igen.
   
  Ulrik og Henry "Synes godt om" dette.

Del denne side