Trip Report: Tur til San Francisco med SAS og Swiss, samt retur med Air Canada

Poster i 'ALLE ANDRE FLYSELSKABER' oprettet af Henrik Olsen, 6/4/14.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,614
  "Synes godt om" modtaget:
  26,707
  Point:
  113
  Introduktion
  Denne trip report omhandler min sidste tur til USA hen over en weekend i marts måned 2014 med afrejse en fredag og hjemkomst efterfølgende onsdag om morgen
  . Turen består af 4 segmenter med 3 forskellige luftfartsselskaber og 4 forskellige hoteller i Club Carlson kæden.
  Turen skyldtes dels møde i San Francisco og lidt privat afslapning og så det faktum at prisen for tur/retur kun var dkk 1.900,- grundet den fejl som var i priserne på Widerøe’s bookingssytem i slutningen af december 2013.
  Så selve bookingen af billetten skete en sen aftentime hvor der ikke var så meget tid til beslutning da det var at handle hurtigt og få billetten udstedt med billetnummeret før at fejlen af de manglende skatter og afgifter blev rettet og priserne ville komme retur til sit normale niveau omkring de dkk 4.000,-.
  Det lykkes mig at booke 3 billetter i alt til USA denne aften. Denne er den sidste tur. De to andre billetter var til New York i slutningen af februar 2014 med kæresten og vores 1 årige søn.
  Det som er det gode ved dette er at prisen er lavere end med selv Norwegian og der er sædevalg, bagage og fuld service inkluderet i prisen på under de dkk 2.000,-. Dette skal tillægges på Norwegian billetten som oftes tilfører mellem dkk 600-1.000,- til billettens grundpris.
  Hele turen er på 12597 miles og ser ud som følger:
  [​IMG]
  Kilde: www.gcmap.com (CPH-ZRH-SFO-YYZ-CPH)


  Turens dele:
  Introduktion <– denne artikel
  SAS Go fra København til Zürich
  Swiss Business Lounge i Terminal A i Zürich
  Panorama Lounge i Terminal E i Zürich
  Swiss International Airlines fra Zürich til San Francisco i økonomi
  En dagstur til Napa Valley fra downtown San Francisco
  United Club – Domestic Lounge i San FranciscoAir Canada “domestic” fra San Francisco til Toronto i økonomiAir Canada Maple Lounge i TorontoAir Canada fra Toronto til København i økonomi  Read the whole post here.
   

Del denne side