Vueling på AMS-CPH

Poster i 'NYHEDER' oprettet af Erobran, 20/1/22.

 1. Erobran

  Erobran Aktivt medlem

  Beskeder:
  50
  "Synes godt om" modtaget:
  177
  Point:
  33
  Ifølge Vueling.com har jeg set at selskabet går ind på CPH-AMS. derved vil der blive fløjet på ruten mellem 5 forskellige operatører. (SAS, KLM, Vueling, Norwegian, easyJet)
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 2. Flyvefisken

  Flyvefisken VIP medlem

  Beskeder:
  69
  "Synes godt om" modtaget:
  289
  Point:
  53
  Det var da sært så mange slots de har at smide rundt med nede i Schiphol. Bortset for det, er KLM jo interessant på rigtig mange destinationer f.eks caribien. Jeg kunne godt snart bruge lidt sol og varme.
   
  Nielspg og Henry "Synes godt om" dette.
 3. Offlyer

  Offlyer VIP medlem

  Beskeder:
  975
  "Synes godt om" modtaget:
  3,178
  Point:
  93
  Det er også en af de lufthavne hvor man ofte føler man lige så godt kunne have kørt - man ruller og ruller og ruller. Min personlige "hade-lufthavn" i Europa. Nok mest fordi jeg ofte er med kl 06.00 maskinen fra CPH - og hvis skal videre til USA, så er deres US security screening noget af det mest uvenlige og arrogante jeg oplever. Det får TSA til at virke som det ultimative concierge oplevelse
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 4. Erwin Lansing

  Erwin Lansing Skribent

  Beskeder:
  2,003
  "Synes godt om" modtaget:
  5,781
  Point:
  113
  KLM (og AF i Paris) har I flere år i træk være tvunget til at afgive slots pga. deres dominans i deres resp. lufthavne. Det giver jo mulighed for nye spillere, selvom jeg nok ville argumentere for, at 5 spillere på rute næppe giver meget mening. Tænker i hvert fald ikke, at KLM tjener mest på point-to-point lige der.
   
  Flyvefisken, Nielspg og Henry "Synes godt om dette"

Del denne side