Wizzair, er de på vej ned?

Poster i 'BONUSBILLET & REJSEHJÆLP' oprettet af Daniel K, 3/10/22.

 1. Daniel K

  Daniel K VIP medlem

  Beskeder:
  395
  "Synes godt om" modtaget:
  897
  Point:
  93
  Et par arbejdskolleger har booket wizzair fly til Tirana her i oktober og wizzair har nu 4 gange cancelled afgangen(e) og rykket deres billetter til anden dato, er der nogle der ved om de er ved at lukke og slukke?
   
  Henry "Synes godt om" dette.
 2. Beaglen

  Beaglen VIP medlem

  Beskeder:
  488
  "Synes godt om" modtaget:
  1,709
  Point:
  93
  Ifølge deres egne nyheder, så har Wizzair i øjeblikket travlt med diverse udvidelser af deres rutenetværk, så det tyder i hvert fald ikke på at de er tæt på konkurs. Der kan være mange årsager til, at et flyselskab aflyser afgange. Det kan f.eks. have noget med kapaciteten at gøre, men der kan også være mange andre grunde. En mulighed kunne da være at prøve at kontakte Wizzair og høre om årsagen til aflysningen af flyvningerne. Som altid er det op til passageren at beslutte, om ombooking til andre afgangstider kan accepteres eller ej og det kan da også være, at Wizzair kan komme med andre idéer eller forslag til omlægning af rejsen.
   
  Daniel K, Erobran, Henry og 1 anden person "Synes godt om dette".
 3. Erobran

  Erobran VIP medlem

  Beskeder:
  101
  "Synes godt om" modtaget:
  299
  Point:
  63
  Wizzair er LANGTFRA på vej ned. Wizzair er ved at omprioritere hele deres rutenetværk. Blandt andet fokusere de nu en del på blandt andet Abu Dhabi, hvor de har fået en fod ind på det asiatiske marked, hvor vi nu vil begynde at bekende kulør imod de store aktører som f.eks AirAsia, og Lionair, og hvad der ellers flyver af lavpris derover, af andre spændene selskaber.

  Wizzair har på Balkan ikke haft det forventede resultat efter pandamien med at tiltrække folk tilbage til flyene. Derudover skal det også hedde sig at Wizzair blandt andet lige har lukket basen i Sarajevo, og det nyder bl.a "AirSerbia" godt af i form af at de netop har annonceret en specialkampagne til flere destinationer som Wizzair blandt andet tidligere betjente.

  For Tiranas vedkommende, så har den Albanske regering oprettet "AirAlbania" mener jeg selskabet hedder, og de har haft held med at få albanerne til at vælge dette selskab fremfor konkurrenter.
   
  Daniel K, Beaglen, Erwin Lansing og 2 andre "Synes godt om" dette.

Del denne side