Nye Bose hovedtelefoner på vej

QC25-1

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis hunden er menneskets bedste ven, så må Bose’ hovedtelefoner med støjreduktion være den rejsendes bedste ven. En af de meget populære modeller har efterhånden været på markedet i lang tid, men nu ser det ud til at der snart kommer en efterfølger på gaden.

Bonusfeber.dk er faldet over et kort klip i en reklamevideo fra Bose, hvor de for første gang fremviser den nye model, som kommer til at hedde QC25. Igår var der en officiel video tilgængelig på Vimeo, hvor man kunne se billeder af disse hovedtelefoner. Men denne blev hurtigt fjernet igen og kan ikke længere findes.

Vi nåede dog at få et par screenshots af dem og kan her – eksklusivt – vise billederne af dem.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Bose i Danmark, men de ønsker ikke at kommentere på det de kalder “rygter”.

Her er deres svar

Må jeg spørge, hvorfra du har billedet? Vi kommenterer ikke på rygter og kan ikke bekræfte nedenstående. Jeg håber, du har forståelse for dette. Jeg vil selvfølgelig meget gerne holde dig orienteret, når der er produktnyheder og tilføjer dig vores medieliste, så du bliver underrettet, når der er nyt undervejs.

Har man først en gang prøvet at rejse med sådanne gode støjreducerende hovedtelefoner, så er der ingen vej tilbage. Alene at få sorteres baggrundsstøjen fra flyet fra gør at man er langt mere udhvilket når man kommer frem efter en lang flyrejse. Selv hylende unger og stewardesser, der larmer kan de oftest sortere fra.

Her kan du også se billeder af dem (taget fra videoen)

Bose kommer snart med en ny model af "den flyrejsendes bedste ven"
Bose kommer snart med en ny model af “den flyrejsendes bedste ven”

QC25-1

 

Vi glæder os til de kommer på markedet og ikke mindst til at teste dem. Hvis de er bedre end forgængeren, så er det virkeligt lækre sager vi kan se frem til. Der er endnu ikke nogen officiel udgivelsesdato for dem, men rygterne siger at de skulle komme på markedet her i løbet af september.

 

Sådan så videoen ud på Vimeo. Uploaded af et australsk mediebureau, som sikker har været lidt for hurtig på aftrækkeren. Nu er videoen fjernet igen.
Sådan så videoen ud på Vimeo. Uploaded af et australsk mediebureau, som sikker har været lidt for hurtig på aftrækkeren. Nu er videoen fjernet igen.

Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *