15. december: I dag kan 5 vinde en overnatning på et Scandic hotel

Bag dagens låge gemmer der sig en overnatning på et Scandic hotel. Vi har fået muligheden for at give en overnatning til hele 5 heldige vindere.

Vinder du i dag, så får du 10.000 point til at bruge på en frinat (hoteller er inddelt i 6 kategorier fra 10.000 og op til 50.000 point). Du kan også vælge at gemme dem og spare sammen til flere nætter eller en frinat på et hotel i en højere kategori.

Du kan derfor anvende disse point til at booke og betale for et ophold på Scandic hotellerne. Hvis du ønsker at booke en frinat (et ophold), skal du blot bruge bookingmodulet og vælge “Book frinat”.

Det antal point, der skal bruges til en frinat, varierer fra hotel til hotel. Vi har opdelt vores hoteller i 6 kategorier: fra 10.000 til 50.000 point. Tjek tabellen nederst på denne side for at finde ud af, hvor mange point du har brug for på et bestemt hotel. Der tages forbehold for udsolgte værelser.
Bemærk, at en frinat gælder for 2 voksne og børn under 13 år. Bookes der værelse til mere end 2 voksne, skal der betales gebyr pr. ekstra voksen ved ankomst.

Månedens frinatshotel

Hver måned har Scandic tilbud på frinætter. Det betyder, at du kan booke en frinat til færre point end normalt. Frinætterne gælder på udvalgte hoteller i Norden.

 

insideflyer-dk-scandic-scandic-logo-vectorized-cmyk

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer i årets julekalender:

insideflyer-dk-julekalender-2016-sponsor-logo-final-update-20161208

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt indenfor de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsinger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.