19. december: 2 billetter til en returflyvning med NORDIC Seaplanes vandfly

Bag dagens låge gemmer der sig intet mindre end en stor og unik oplevelse. Du kan vinde 2 returbilletter fra NORDIC Seaplanes og flyve frem og tilbage mellem København og Aarhus.

Hvis du vinder dagens præmie, så kan du nyde en meget unik oplevelse, som forsat er en nyhed i Danmark. NORDIC Seaplanes har dog allerede rundet 6 måneder i luften og har haft over 1.000 flyvninger siden starten.

Der er flere fordele ved at flyve med NORDIC Seaplanes. De har flere unikke tilbud til deres rejsende:

  • Gratis goodie bag hver fredag – 2 forskellige cocktailsmix fra Nohrlund
  • Lån en gratis cykel, hvis du er klippekortskunde
  • Lån en gratis Audi A4 AVANT SPORT stationcars, hvis du er klippekortskunde
  • Få gratis smoothies på morgenflyvninger fra Froosh

Ellers er det bare at være facineret af at du kan komme fra København til Aarhus, eller omvendt, på ofte under 45 minutter.

Normalprisen for 2 personer, som skal have returbilletter, er 7.200,- kroner eller 1.800,- kroner per person hver vej. Så det er virkelig en flot præmie, som vi har fået fra NORDIC Seaplanes.

Du kan læse vores test af vores returflyvning her.

insideflyer-dk-nordic-seaplanes-logo

 

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer i årets julekalender:

insideflyer-dk-julekalender-2016-sponsor-logo-final-update-20161208

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt indenfor de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsinger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.