28. december: Vind 100 AwardEx Credits og find bonusbilletter nemmere ved f. eks. SAS

Velkommen til den 28. december. Bag dagens låge gemmer sig i dag en voucher på 100 credits til AwardEx. En søgemaskine for bonusbilletter til flyselskaber og hoteller.

AwardEx er muligvis din nye bedste ven når det kommer til at finde ledige bonusbilletter. AwardEx er en miles og point søgemaskine, som viser dig hvilke afgange der har ledige bonusbiletter i en række flyselskaber. Det er også muligt ved en række af hotellernes bonusprogrammer.

AwardEx stiller i dag en voucher på 100 credits til rådighed for dagens vinder.

Hvis du ikke har en konto endnu, så opret den her, så du er klar hvis du vinder.

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor:

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også de nedenstående vilkår.

Du tilmelder dig samtidig InsideFlyer’s og Singapore Airlines nyhedsbrev. Du kan til enhver en tid afmelde dig igen.

Dagens præmier sponsor er:

Her kan du se vores andre sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets julekalender:

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag trækkes én eller flere vindere fra en fælles pulje fra de 3 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer og Singapore Airlines.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.