Emirates: 2 flybilletter til Dubai t/r

Gaveregnen fortsætter og idag er der virkeligt tale om en flot præmie bag julekalender-lågen. Vi trækker nemlig lod blandt alle som deltager i dag om:

2 flybilletter t/r til Dubai med Emirates

Emirates-A380-flying_475x340Emirates flyver dagligt fra Danmark, Norge og Sverige til Dubai – med et stort antal videre forbindelser ud i verden. Fra København flyves ruten til Dubai med verdens største passagerfly, Airbus A380 og fra Oslo og Stockholm med moderne Boeing 777-fly. Du vælger selv hvor du helst vil flyve fra.

Ombord hos Emirates får du fuld forplejning og et underholdningssystem i verdensklasse med over 2.000 titler at vælge imellem.

Dagens heldige InsideFlyer-læser vinder 2 stk. flybilletter på økonomiklasse tur/retur fra København, Oslo eller Stockholm til den pulserende storby Dubai.

 

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

 

Dagens præmiesponsor:

brand

 

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

 

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de tre lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk/no/se og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Norge og Sverige. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.