Finnair flybilletter

Bag dagens låge finder du en flot præmie fra Finnair, som kan sende dig og en rejsepartner til Helsinki.

I dag trækker vi lod om to flybilletter til den smukke finske hovedstad Helsinki.

Tag din partner, et familiemedlem eller en god ven med på denne rejse, hvis du er så heldig at vinde.

Du kan selv vælge om du vil rejse på en af Finnairs mange afgange fra København eller på den nye rute, som starter fra Billund d. 4. april 2016. Valget er dit.

35ae1a9954327ebf30699ccbbc752e01Finnair tilbyder – via Helsinki – mere end 50 destinationer i Europa og ikke mindre end 11 i Asien. Desuden har Finnair en af de yngste flyflåder i Europa og er første europæiske flyselskab til at benytte den nye – og ultramoderne – Airbus A350XWB på deres langruter. I alt får Finnair leveret 19 af disse nye og moderne fly.

Finnair er medlem af OneWorld og kan der igennem tilbyde forbindelser til alle dele af verden.

Læs mere om Finnair her

 

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

 

Dagens præmiesponsor:

FINNAIR_Logo_Blue_webuse (1)

 

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer:

IFxmas-sponsor

 

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de tre lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk/no/se og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Norge og Sverige. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.