Norwegian: 2 flybilletter på Premium Class

Gaveregnen fortsætter og her på juleaftensdag er der virkeligt tale om en flot præmie bag julekalender-lågen. Vi trækker nemlig lod blandt alle som deltager i dag om:

2 flybilletter t/r til valgfri langrute destination på Premium Class
med Norwegian

norwegian-premium-cabin

Norwegian flyver med moderne Boeing 787 Dreamliner-fly, som byder på omfattende underholdningssystem og ekstra god komfort på Premium Class. Du får bl.a. hele 46 tommer sædeafstand, 3 retters menu med drikkevarer, velkomstdrink, fast track*, loungeadgang* og 2×20 kg bagage.

Læs mere om Norwegian’s Premium Class ved at klikke her

Dagens heldige InsideFlyer-læser vinder 2 stk. flybilletter på Premium Class tur/retur fra en valgfri Norwegian destination i Skandinavien til en valgfri Norwegian langrute destination. Du kan f.eks. vælge mellem New York, Bangkok, Las Vegas, Los Angeles, Puerto Rico, St. Croix m.fl..

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

Dagens præmiesponsor:

norwegian logo_com

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de tre lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk/no/se og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Norge og Sverige. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsinger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.

*) Ikke tilgængelig i alle lufthavne