Norwegian Reward: 5.000 CashPoints

I dag trækker vi lod om hele 5.000 CashPoint fra Norwegian Reward. CashPoints kan bruges til at betale hele eller dele af dine flybilletter hos Norwegian.

Men ikke nok med det, så kan du også bruge dem til at betale for sædereservations, ekstra bagage, afbestillingsforsikring eller ændringsgebyrer. Mulighederne er mange.

NorwegianGavkort

Norwegian Reward er Norwegians bonusprogram. Du optjener CashPoints, hver gang du flyver, men du kan også optjene dem på hoteller og lejebiler.

Læs mere om Norwegian CashPoints ved at klikke her

Idag trækker vi én vinder, som modtager et gavekort på hele 5.00o CashPoints. Den heldige vinder kan altså frit bestille rejser hos Norwegian for hvad der svarer til 5.000,- norske kroner.

Husk at deltage i dagens lodtrækning ved at indtaste din email i feltet nedenfor.

Vinderen vil blive trukket tilfældigt blandt alle som deltager i dagens lodtrækning i Danmark, Norge og Sverige. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ved at deltage godkender du også nedenstående vilkår.

Dagens præmiesponsor:

norwegian-reward-715pxl

Husk også at deltage i lodtrækningen de kommende dage frem mod jul. Du kan finde præmier fra disse sponsorer i årets julekalender:

SPonsorlogoesXmasIF-hegel

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyers julekalender er fælles for vores læsere i Danmark, Norge og Sverige. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de tre lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din emailadresse vil ikke blive videregivet til tredjepart eller solgt.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk/no/se og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske fejl, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Norge og Sverige. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.