Anmeldelse: Air New Zealand lounge i Auckland

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Auckland er Air New Zealands største hub og de har derfor også en stor velindrettet lounge med et stort udvalg af mad og drikke.

Da Air New Zealand er medlem af Star Alliance er der naturligvis adgang for guld medlemmer, ligesom passager på business.

Det var fredag morgen og mange skulle tilsyneladende afsted på ferie, så var loungen godt fyldt op, men jeg fandt hurtigt en plads. Senere blev der endnu mere fyldt og der var lang kø ved buffeten.

Forplejning

I den ene ende er der en stor buffet med mad. Endevæggen er en kæmpe videoskærm med blomstrende kirsebærtræer og fugle, der flyver rundt. I den anden ende af loungen er der direkte udsyn til flyene.

Jeg fik hurtigt samlet lidt morgenmad bestående af røræg, røsti og bacon. På en separat tallerken fik jeg en pandekage og et stykke banan.

This slideshow requires JavaScript.

Der er et stort udvalg i buffetten.

This slideshow requires JavaScript.

Der er mange forskellige stole man kan sidde i, hvad enten man vil arbejde eller blot slappe af.

Drikkevarer

This slideshow requires JavaScript.

Udvalget af både juice, sodavand og juice er ganske stort. Man kan også få forskellige udenlandske øl og naturligvis New Zealandske mikrobryg. Udvalget af vin er også stor med lokale vine,, også mousserende  vine.

Udvalget af spiritus ser ikke så stort ud, men der er også en betjent bar, hvor man kan bestille drinks. Det fik jeg nu ikke prøvet, da det stadig var tidligt på dagen.

Der var også en god WiFi forbindelse.

Konklusion

Dette er en lounge med en masse muligheder.  Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Der er et stort udvalg af kvalitetsmad og drikkevarer for enhver smag.

 

 



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Stort udvalg af mad og drikkevarer
Rummeligt indrettet
Hurtig wifi

Cons

Ingen

ATMOSFÆRE

SERVICE

INDRETNING

  FORPLEJNING

FACILITETER

5

VÆRDI

Generel Vurdering

Konklusion

Dette er en lounge med en masse muligheder. Loungen er rummeligt indrettet med god afveksling. Der er et stort udvalg af kvalitetsmad og drikkevarer for enhver smag.

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *