Om InsideFlyer

InsideFlyer.dk er Skandinaviens hurtigst voksende website med fokus på bonusprogrammer indenfor rejsemarkedet. Vi er repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige og samler alle de gode tips og tricks til hvordan du både optjener flere bonuspoint og ikke mindst får mere ud af de point du allerede har.

Mulighederne er mange – og ofte mange flere end de fleste tror.

Vidste du f.eks. at du kan optjene point på meget andet end at flyve eller bo på hotel? Bruger du det rigtige kreditkort, handler du på de rette websites, vælger du de rette bank eller teleselskab, så er der masser af bonuspoint at optjene. Point som kan give dig masser af gratis rejseoplevelser.

InsideFlyer.dk samler al den information for dig og hælper dig i gang med at fylde point på dine bonuskonti.

Vi kender alle smutveje til både pointoptjening, men også til hvordan du lettest får status i de forskellige bonusprogrammer. En status som kan give dig gratis loungeadgang, opgradering på hoteller eller billeje, ekstra gratis bagage og meget mere. Alt sammen noget der gør din rejse lettere og sjovere – uden at det nødvendigvis koster dig mere. Vi kalder det at rejse smart – ikke dyrt.

InsideFlyer er mødestedet for alle rejsende i Skandinavien – uanset om du rejser meget eller lidt. Vi kan hjælpe dig med at få lidt mere ud af dit hårdt opsparede rejsebudget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag automatisk de bedste rejsetips i din indbakken, følg med her på siden eller deltag i debatten og stil spørgsmål til eksperterne i vores forum. Husk også at følge os på Facebook eller Twitter.

Med venlig hilsen
Team InsideFlyer.dk