13. december: Vind et Curve Black kort og en ekstra eksklusiv gave fra Tumi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bag dagens låge gemmer der sig et Curve Black kort og en lille ekstra gave fra Tumi.

Hvis du vinder i dag, så får du et Curve Black kort. Med et Curve Black kort, så kan du reelt lade alle dine andre kort ligge hjemme. Kortet fungere netop ved at du kobler dine andre betalingskort op via Curve-appen. Når du så skal betale, så vælger du bare hvilket kort som skal belastes med købet når Curve Black kortet bruges.

Du betaler som normalt og Curve sørger for at du betaler med det valgte kort.

Fordelen med Curve Black kortet er at du får ubegræsnet gratis udenlandstransaktioner, bedre cash-back betingelser og et ret lækkert kortdesign.

Dertil er der også en ekstra Tumi gave med, som har en værdi på cirka 500,- kroner.

Få en signup bonus

Vi har aftalt med Curve at du kan få £5 gratis – Blot brug promotionkoden INFLY når du signer op.

Dagens sponsor:

Hvordan deltager du?

Du skal huske at du tilmelde dig dagens lodtrækning i vores rejsejulekalender.

Norwegian Reward giver dig en ekstra chance for at vinde!

Du har en ekstra chance for at vinde, da Norwegian Reward også har deres egen julekalender.

Så husk deltag i den også.

Her kan du se vores sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets bedst rejsejulekalender:

Vilkår for deltagelse i konkurrencen

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer.

I løbet af konkurrenceperioden og indtil den 31. december 2018, så vil du modtage en daglig email for at minde dig om at dagens låge er åben.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse og andre informationer vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske, tastefejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte oHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *