20% bonus på Six Senses Hotels & Resorts: Plan now, Play later

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Six Senses Hotels & Resorts byder gæsterne velkommen under mottoet “Plan now, Play later”. Du får 20% bonus, når du køber værdibeviser til betaling af fremtidige ophold.

Luksushotelkæden fejrer genåbningen af ​​mange hoteller og resorts i Asien og Europa med en bonuskampagne, hvor du kan købe værdikuponer til hotelophold og betaling for andre ydelser på hotellet. Du får 20% bonus. Vi har set bedre tilbud fra andre kæder, men 20% er da også værd at tage med.

Hotelkæden Six Senses er kendt for sine førsteklasses luksusresorts på de smukkeste steder i verden. Hotelkæden lægger særlig vægt på bæredygtighed og miljøbeskyttelse. En eksklusiv ferieoplevelse er helt sikkert garanteret på kædens forskellige hoteller og resorts.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver person og familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov. Det gælder både for ferieophold og forretningsrejser.

20% bonus

Du kan købe kuponer til fremtidige ophold på Six Senses indtil 20. december 2020. Du får en bonus på 20 procent. Kuponen er gyldig i tre år fra købsdatoen. Hvis du mener, at rejserestriktionerne bliver ophævet indenfor denne periode, kan du naturligvis også købe kuponer til resorts på mere eksotiske eller fjernere destinationer. Ud over betaling for værelset kan kuponerne også bruges som betaling for opgraderinger, måltider eller til behandlinger i spaen.

Når du køber din kupon, skal du beslutte dig for på hvilket resort, du vil bruge værdibeviset. Det er ikke muligt senere at overføre kuponen til et andet hotel eller resort. Ikke alle resorts i hotelgruppen, deltager i kampagnen. Hotellerne i Douro-dalen (Portugal), Bodrum (Tyrkiet) og forskellige hoteller i Asien er med i denne kampagne.

Kuponen er kun gyldig til nye reservationer. Hvis der er eksterne partnere på resortet, kan kuponen ikke bruges til betaling af udgifter dér.

Six Senses Douro Valley er oplagt til korte ture

Six Senses Douro Valley i Portugal er naturligvis ideelt, hvis du vil på et kort ophold. Hotellet kombinerer skønheden i et palæ fra det 19. århundrede med landskab med de mange vinmarker i den omkringliggende dal. Resortets nyeste overnatningssted, Vineyard Garden Suites, er en god mulighed for gæster, der ønsker ekstra privatliv. Suiterne har et separat soveværelse, en indendørs opholds- og spiseplads og en terrasse med boblebad.

I den nærliggende skov er der oprettet picnicområder, hvor gæsterne kan spise morgenmad eller frokost udendørs. Selvfølgelig er der også adskillige vingårde i området, der frister dig med lækre vinsmagninger.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: (c) Six SensesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *