20% rabat på hotelgavekort der gælder i 2 år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Hotels giver i øjeblikket 20% rabat, på gavekort til alle kædens hoteller.

Selvom det ikke lige nu er oplagt, at bo på hotel indenfor den allernærmeste fremtid, er der et godt tilbud at hente! Nordic Choice Hotels giver nemlig 20% rabat på gavekort, som kan bruges på alle kædens hoteller. Gavekortet har en gyldighed på 2 år, og det skulle komme meget bag på os, om vi ikke kan komme ud og rejse igen, inden da.

Læs også: Tjen 10% på ombytning af flybilletter til gavekort med Finnair

Derfor er det lige nu en oplagt mulighed, at lægge nogen penge i et gavekort, for senere at kunne tage på hotel med mindst 20% rabat. Det smukke er nemlig, at gavekortet selvfølgelig kan bruges på i forvejen nedsatte hotelværelser. Derfor kan der altså opnås anselige rabatter, hvis man handler lidt smart.

En anden god grund til at købe et gavekort, er at man hjælper hotelkæden med, at opretholde en form for indkomst, i selv disse svære tider. På den måde gør man sit til, at rejsebranchen kan komme helskindet ud på den anden side af krisen.

Læs også: 7 ting du kan gøre for rejsebranchen under (og efter) coronakrisen

Hvis du ikke agter at bo på et Nordic Choice hotel, indenfor de næste to år, er der stadig gode ting at bruge gavekortet på. Gavekortet er nemlig også gyldigt i restauranter og barer på hotellerne. Du kan for eksempel besøge restauranten eller baren, på Clarion hotellet i Københavns Lufthavn. Her er det blandt andet muligt at nyde et Manhatten-inspireret måltid, med hotellets “Kitchen and table“-koncept.

Klik her for at læse mere om tilbudet!

Forsidebillede: Nordic Choice Hotels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *