Kampagne: Emirates – TJEN 10.000 Skyward MILES

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Planlæg din næste ferie til Australien og få en eksklusiv bonus i Emirates Skywards programmet. Tjen 10.000 Skywards Miles, når du flyver tur/retur i enhver klasse til en af selskabets fem destinationer på det Australiske kontinent: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth eller Sydney.

Det er lettere end nogensinde før, og du har flere muligheder for at bygge en solid Emirates Skywards Miles konto op. Du har nu mulighed for at betale din rejse med en kombination af kontanter og dine Skywards Miles.

For at deltage i denne kampagne, skal du registrere dig og bestille inden den 31 oktober 2016, og rejse inden den 13 december 2016.

Skywards

Emirates Skywards er et bonusprogram som drives af flyselskabet Emirates. I alt er der mere end 8,4 mio medlemmer i programmet. Programmet består af tre/(fire) niveauer, Blå, Sølv som kræver 25.000 tier miles, Guld som kræver 50.000 tier miles. Der er også et fjerde tier-niveau, der hedder Platinum og kræver 150.000 tier miles. Der er også et ekstra medlemsniveau, man kun kan blive medlem af, hvis man inviteres (invitation Only – IO). For at blive inviteret ind i varmen i denne lille gruppe, skal man have et solidt rejsemønster. De fordele der er i dette medlemsskab (IO) er i forlængelse af de fordele som Platinum tilbyder.

inde-i-artiklen

 

“Denne artikel er oprindeligt udgivet på insideflyer.no af Peter Fox”



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *