Anmeldelse: Hilton Madrid Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Madrid Airport er en interessant, men ikke en attraktiv bygning i det, at værelserne er bygget op omkring spiserummet for fx. morgenmaden.

2

Dette giver fællesområdet, især for de øverste beliggende værelser, en noget speciel følelse af, at man bliver overvåget. Hotellet blev færdigbygget i 2006, men med indretningen føltes det som om, at vi var i 80’erne, måske 1984.

Hilton Madrid Airport ligger cirka 8 minutter væk fra lufthavnen med en shuttle bus. Jeg har aldrig været fan af shuttle service, men her var busstoppet relativt nemt at finde og bussen kom til tiden.

Opholdet på Hilton var også temmelig indbringende for mig og specielt min Hhonors point konto. Jeg var for nylig blevet Hhonors diamant medlem, hvilket betød, at jeg kunne nyde godt af i) Hilton dobbelt point promo ii) 1.000 point om dagen “MyWay” diamant fordele og iii) 50% diamant bonus.

Opgraderet

Jeg havde booket et standard værelse, men fik tilbudt en opgradering til et “Relaxation room ” på baggrund af min diamant status. Dette værelse er et niveau højere end et Executive værelse, så det var temmelig generøst.

Værelset

Vi ankom meget sent til Madrid med vores to små børn, så fokus lå på at få lagt dem i seng, snarere end at tage billeder til en anmeldelse til InsideFlyer. Med det i tankerne, er de kommende billeder, ikke de pæneste, men snarere mere levende.

3

“Relaxation værelset” er et stort 45 kvm værelse, komplet med et stort badeværelse med jacuzzi – som var fantastisk:

4

Jacuzzien var faktisk et stort bad som fungerer rigtig godt for os. Den perfekte afstressnings kur efter en lang flyvetur, hvor ”Relaxation værelset” lever op til sit navn.

Badeværelset var ellers godt indrettet, med en skøn walk-in brusekabine:

5

6

7

På værelset var der også plads til et rimeligt kontorområde:

8

9

Udsigten fra værelset var ikke særlig inspirerende, men der var dog udsigt:

10

Dette værelse ligger normalt på lidt over € 200 per nat. Taget i betragtning af pladsen på selve værelset, jacuzzien og lounge adgang synes jeg ikke, at det er nogen skidt pris, selvom jeg ignorerede muligheden for opgradering. Det ville sandsynligvis ikke gøre mig noget, hvis der var et andet værelse som var ledigt, til en væsentligt mindre pris, især når man er garanteret Executive lounge adgang gennem ens diamant status.

Faciliteter

Jeg brugte ikke alle faciliteterne, men jeg besøgte hurtigt fitnesscenteret samt swimmingpoolen, som var let tilgængelig og dejlig spredt ud på hotellet:

11

Taget i betragtning af, at dette er et lufthavnshotel, er det værd at kigge på den behaglige bar i lobbyen. Den var elegant og velindrettede, det perfekte sted for at tage en drink med andre rejsende mennesker, med mindre man har to børn som er fem år gamle. Grundet dette, tog jeg et billede af baren og gik i seng klokken 21:30:

12

Restauranter/morgenmad

Som du sikkert kan forventer på et Hilton hotel, så er morgenmaden storartet:

13

Der var også et par interessante retter som havde fået et spansk pift, såsom glaserede donuts eller frugtspyd som kunne dyppes i chokolade fontænen.

14

Lounge

Jeg havde booket et værelse som gav adgang til en lounge, men jeg besøgte den ikke, hvilket jeg har det lidt dårligt med. Grunden til, at jeg ikke besøgte den, var fordi at vi ankom meget sent og forlod hotellet meget tidligt, så der var simpelthen ikke tid til det.

Her er et reklamebillede for loungen:

15

Servicekvaliteten

Personalet var venlige og effektive og de havde gjort en indsats i at opgradere mig til et endnu bedre værelse, end det jeg havde bestilt. En særligt tak til personalet ved morgenmaden skal gives, da de var tolerante overfor mine to små børn.

Værelses detaljer

Rate betalt: € 100,80 per nat, hvilket er baseret på det seneste tilbud fra Hilton.

Værelsestype: Relaxation Room

Oversigt over ophold

Jeg vil bo på Hilton Madrid Airport igen, da vi havde et behageligt ophold men en god service og et dejligt værelse som vi blev opgraderet til. Min eneste negative kommentar er, at definitionen på et lufthavnshotel for mig, ikke er 8 minutters kørsel væk med en shuttle bus. Måske er jeg urimelig, men vi kørte ikke lige rundt om hjørnet,men faktisk på offentlige motorveje for at nå frem til hotellet.

 

Oprindeligt fra insideflyer.co.uk af John RobertsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Service

Placering

Værelse

Features

Value

Generel Vurdering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *