5. december: Vind Slowjuicer fra House of Chefs fra Plusdeal

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag kan du vinde en Slowjuicer fra House of Chefs. Så kan du gå ind i det nye år med friske juicer fyldt med gode vitaminer og mineraler.

Dagens præmie i vores julekalender er fra shoppingportalen PlusdealPlusdeal er stedet, hvor du optjener masser af EuroBonus-point, når du shopper. Du optjener 1 EuroBonus-point for hver kroner du køber ind for. Så det kan hurtigt blive til mange gode EuroBonus-point.

Derfor er Plusdeal perfekt til at købe dine julegaver. Køb kvalitetsprodukter online, få dem sendt direkte til dig, samt optjen masser af EuroBonus-point samtidig, som senere kan bruges på for eksempel opgraderinger eller bonusbilletter, men til varer for.

Vind en Slowjuicer fra House of Chefs. Sponsoreret af Plusdeal.

Du kan i dag vinde en slowjuicer som er kompakt, men forsat effektiv. Du kan hurtigt lave et glas frisk juice af både frugter og grøntsager.

Maskinen har et rustfrit stålfilter, og dertil er den nem at rengøre.

Den vejledende pris for denne slowjuicer er fra producentens side oplyst til 1.199,- kroner.

 

Dagens sponsor:

Hvordan deltager du?

Du skal huske at du tilmelde dig dagens lodtrækning i vores rejsejulekalender.

Her kan du se vores sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets bedst rejsejulekalender:

 

Vilkår for deltagelse i konkurrencen

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer.

I løbet af konkurrenceperioden og indtil den 31. december 2018, så vil du modtage en daglig email for at minde dig om at dagens låge er åben.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse og andre informationer vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske, tastefejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *