København – Hong Kong i Business for kun 12.100 kr.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Turkish Airlines har i øjeblikket udsalg på deres Business Class fra en række europæiske byer til Hong Kong.

Turkish Airlines har tilbud på biletter i Business Class til Asien, og især prisen til Hong Kong er god. Her vil der blive budt på service i verdensklasse, samt gode forbindelsestider.

Priserne ligger på 12.095 kr. hvilket er relativt billigt i forhold til produktet man får – laveste pris hos andre selskaber med et lignende produkt er flere tusind kroner dyrere.

Som det ser ud lige nu er “reglerne” for at drage nytte af tilbudet, at man bestiller mindst 60 dage i forvejen, og på nogle billetyper at man skal blive i mindst 7 dage på destinationen. Set bort fra dette er der rigtig mange muligheder for at drage nytte af tilbudet, og stor ledighed på ruten.

Skærmbillede 2016-02-03 kl. 17.39.01
Priser fundet 2/3-2016

Turkish airlines Business Class

Turkish Airlines Business Class produkt kan ikke måle sig med for eksempel Qatar og Emirates, men ligger stadig blandt verdens bedste Business Classes – og 12.100 kr. er bestemt en god pris for dette!

Foruden et godt sæde, super service og lækker mad, kan man også benytte sig af Star Alliance lounges i alle tre lufthavne – dette inkluderer også Turkish Airlines super lækre lounge i Istanbul.

Man optjener desforuden også point i Eurobonus eller andre Star Alliance loyalitetsprogrammer.

Vi vil klart anbefale at vælge en afgang fra København, der bliver fløjet med en Airbus A330, da du her får det bedste sæde at sidde i.

Læs mere om Turkish Airlines Business Produkt her

img123

 

Langt billigere end konkurrenter

Konkurrenter son Emirates og Finnair har lignende afgange til 15.500 kr. og 16.400 kr. Så dette tilbud giver dig en rimelig god besparelse!

Priser fundet 2/3-2016
Priser fundet 2/3-2016

Tilbudet kan bookes direkte via Turkish Airlines hjemmeside, eller via flere online rejsesider – vores anbefaling er at booke rejsen direkte igennem Turkish airlines, da dette vil give mindst besvær i tilfælde af problemer med rejsen.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    Hong Kong og flere andre steder i Asien plejer at være dyrere og derfor er det vel en deal. Det skal jo ikke sammenlignes med USA, hvor konkurrencen er anderledes.

    vi har tidligere set Qatar med priser lige under 10.000,- for en tur til Bangkok, men igen – Hong Kong plejer at være dyrere. Og med 100% optjening af EuroBonus er det vel ok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *