Rejse Deal: Kom til Bangkok for kun 821,- kroner med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu har Norwegian nogle enkelte afgange fra København og til Bangkok, hvor prisen er under på kun 821,- kroner for en one-way billet.

Dette er især for dig, som er på rejse og som ikke har nogen fast plan for hjemrejsen. Du kan netop bruge denne billige billet til at komme afsted og så finde andre billetter når du skal videre fra Bangkok.

Så bor du i Thailand eller skal på tur som Backpacker, så er dette helt perfekt.

Det er i november og december 2017 at du kan finde disse meget billige afgange til Bangkok. Så skal du afsted, så skal du nok snart købe dine billetter, da de nok ikke vil være tilgængelige så længe til denne pris.

Se eksempel på dage her (opmærkom på at prisen er i norske kroner):

Oversigt over de billige afgange til Bangkok i november 2017.

Vi har valgt en af dagene og du kan se det er direkte fra København og prisen er den lave pris til kun 1.051,- norske kroner svarende til 821,- danske kroner.

Du kan søge dine billetter her. Det skal være på dette link for at du får den billigste pris. Den vises ikke på Norwegians danske hjemmeside.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Nielspg Nielspg siger

    FrequieVil man ikke BETALE 821 kr. for at slippe for det mareridt at sidde fast på et Norwegian fly hele vejen til Bangkok? 😎

    Synes ikke ligefrem man kan kalde Norwegian et "mareridt" på long haul… 😮

    Seat pitch er 31-32", hvilket er det samme som SAS og endda en smule bedre end LH, KLM og BA. Sædebredde er den samme for dem alle. Norwegians fly er nye og relativt støjsvage ift. flere af konkurrenternes ældre fly. Så hvori består mararidtet helt præcist? :rolleyes:

    Jeg har fløjet long haul med dem til Puerto Rico, en håndfuld gange rundt i Europa og et utal gange indenrigs – og jeg flyver meget gerne med dem igen 🙂

  2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

    Min primære Risk med dem er når ting ikke virker og man er strandet. Så er det svært at blive ombooket eller komme hjem samme dag.

    Men skal man bare one-way til Bangkok er 821,- for en tur i Dreamlineren billigt. Du kan kæbe meget mad i lufthavnen af god kvalitet og forsat spare mange penge.

  3. PeterA PeterA siger

    Har haft 7 flyvninger på DY Long Haul, hvor 3-4 af dem har været på premium.

    Men har egentlig været ret godt tilfreds med deres basic produkt. Maden er som SGA skriver virkelig skod, men synes egentlig benpladsen er ganske udemærket og deres IFE er ikke den værste. Og så synes jeg godt om muligheden for rimelige one-way fares. Det giver langt mere fleksibilitet. På tide, at nogle af de gamle legacy-carriers også går væk fra deres oldschool-pricing. Lufthansa er ofte ret slemme her. Hvem giver 10000 kr for one-way på economy??

    Som Norwegian efterhånden får flere afgange, bliver muligheden for ombookning vel også bedre. Men de burde som mange andre carriers punge ud og booke om til første mulige afgang.

    Men alt i alt ikke helt så meget Norwegian Long Hell, som man kunne frygte.

    Hilsen fra 'Thai'-loungen i Manila.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *