Hvor længe orker du at sidde i et fly? Her er verdens 10 længste ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Konkurrencen om at have verdens længste flyrute er hård blandt flyselskaberne. Her er listen over verdens 10 længste flyruter.

Med lavere brændstofpriser og øget effektivitet presses grænserne for hvad langdistancefly kan klare. Flyselskaberne har lige nu flere muligheder for at flyve direkte mellem to fjerntliggende byer end vi nogensinde har set før.

De seneste år har flyselskaberne med små skridt og få måneders mellemrum, lanceret nye ruter som er verdens længste. Qantas Airways åbner i marts 2018 den første direkte rute mellem Australien og Europa nogensinde, med en rute mellem Perth og London. Samtidig planlægger Singapore Airlines endnu en rekordlang flyrute fra New York til Singapore. Den er også planlagt til opstart i 2018.

For øjeblikket er det Qatar Airways som topper listen med en rute mellem Doha (DOH) og Auckland (AKL). Den er 9,032 miles, eller 14,535 kilometer og har en planlagt flyvetid på 17 timer og 30 minutter.

Du finder listen over de 10 længste ruter her:

*Distancen er målt i miles og flytiden er den længste planlagte flyvetid.

Kort over de 10 længste flyruter i verden lige nu. De ændrer sig hele tiden og vi regner med at se længere ruter i det næste 1-2 års tid.

Det ser ikke ud til at konkurrencen aftager lige med det første. På tredjepladsen er Uniteds nye rute fra Los Angeles til Singapore. Det bliver den længste rute opereret af et amerikansk flyselskab. En anden interessant observation er, at Los Angeles International Airport er med på hele 5 af de 10 længste flyruter i verden.

Kilde: https://www.oag.com/top-10-longest-flights-in-2017

 

Oprindeligt udgivet af Upsaker på InsideFlyer.no

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *