Accor Le Club kampagne: tredobbelt point i Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du rejser til Asien eller Stillehavsområdet fra nu til den 10. september 2017, kan du få op til tre gange så mange point hos Le Club Accor. I enkelte lande kan du enda få endnu en lille bonus.

Accor’s loyalitetsprogram Le Club lancerer egentlig to kampagner. Den første, hvor du kan tjene tredobbelt antal af point gælder for følgende lande:

Australien, Cambodja, Kina (inkl. Hong Kong & Macao), Fiji, Filippinerne, Fransk Polynesien, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Malaysien, Maldiverne, Myanmar, New Sealand, Singapore, Taiwan, Thailand, Vietnam en Syd-Korea.

accor escape plan

For at deltage i kampagnen skal du tilmelde dig på denne side.

“Little extra’s”

Den anden kampagnen, som gælder i den samme periode, dækker kun et mindre antal lande. Det er Cambodja, Filippinerne, Laos, Myanmar, Thailand & Vietnam. Med denne kampagne, tjener du også tredobbelt point, og du kan derudover også vælge en af følgende:

  • 1 gratis morgenmad til 2 personer
  • 1 food & beverage voucher på $20 til brug ved frokost eller aftensmad
  • 1 dagpas til MyGlass* til en voksen. Det giver dig gratis sodavand hele dagen og 2 timer happy hour med gratis vin, øl og cocktails om aftenen.
  • 1 dagpas til MyKids* til et barn. Det giver barnet en velkomstgave, specielle aktiviteter og en all-inclusive måltid.

* Kun hoteller der deltager i MyResorts

accor little extras

For at gøre brug af denne kampagne, skal du bestille mindst to overnatninger. Du kan registrere dig på denne side.

Vilkår

De tredobbelte antal point er awards point og tæller dermed ikke med til optjening af status. Bestillingen skal foretages direkte hos Accor eller hotellet. Bestillinger foretaget gennem tredje parts sites, som booking.com eller hotels.com, tæller ikke med.

I vilkårene beskrives der også at ophold der er helt eller delvis betalt med point ikke kommer i anmærkning for kampagnerne. I praksis er det min erfaring at hvis du kun delvis betaler med Le Club point, får du stadig de ekstra bonuspoint for den del du har betalt kontakt. Om det er en fejl i deres systemer eller en dårlig beskrivelse i vilkårene er uklart.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Steven Tor fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *