Norwegian fejrer én million langdistancepassagerer i København og gav gratis returbillet ud til en heldig rejsende

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går kunne Norwegian fejre passager nummer én million på selskabets langdistanceruter til og fra Danmark siden opstarten i 2013. Norwegian tilbyder i dag flere ruter mellem Europa og USA end noget andet europæisk flyselskab.

Norwegian bød i dag passager nummer én million velkommen om bord på selskabets langdistanceflyvninger siden opstarten i Danmark. I november 2013 havde Norwegian sin første interkontinentale flyvning fra København, hvor turen gik til Fort Lauderdale, Florida. Norwegian har i dag otte langdistanceruter mellem København og USA og Asien.

InsideFlyer DK – Fejring i gateområdet i dag i København.

Thomas Ramdahl, som er kommerciel direktør i Norwegian udtaler at:

Det er en milepæl for os, at vi har haft én million langdistancepassagerer i København. Vi har løbende ekspanderet vores rutetilbud, så vi i dag har otte ruter til USA og Asien, og vi mærker tydeligt, at danskerne sætter pris på komfortable flyvninger til en lav pris.

Videre er vores ruter mellem USA og København rigtig godt fyldt op af amerikanske turister, der benytter sig af muligheden for billige billetter til Danmark for at opleve Københavns gastronomi, design og seværdigheder. Gennemsnitligt ligger vi på godt 30 procent amerikanske rejsende på langdistanceflyvningerne, men særligt på vestkystruterne ser vi helt op til 50 procent amerikanere. Norwegian ser et stort potentiale i at bringe flere amerikanere og andre turister til Danmark, hvilket direkte skaber både vækst og arbejdspladser,

Fra lokalt til globalt flyselskab

Norwegian tilbyder i dag 52 ruter mellem Europa og USA, hvilket er flest af alle europæiske flyselskaber. Norwegian lancerede sin første langdistancerute mellem Oslo og New York i 2013. Fra Danmark fløj Norwegian sin først langdistancerute – til Fort Lauderdale, Florida – i november 2013. I takt med, at selskabet får leveret flere splinternye Boeing 787 Dreamliner, er antallet af nye interkontinentale ruter steget, hvilket viser, at selskabet er i færd med at realisere sin globale strategi.

Passager nummer én million

Den heldige Norwegian-passager var Leif Burlin, der sammen med sin kone Mona var på vej til Los Angeles fredag eftermiddag. Leif Burlin blev belønnet med en rejse tur/retur for to på en valgfri langdistancerute fra København (Du kan se Leif Burlin på denne artikels forsidebilledet).

Norwegians langdistanceruter fra Københavns Lufthavn

Norwegian har i dag otte langdistanceruter mellem København og USA og Asien:

  • København (CPH) – New York (JFK): fire ugentlige afgange
  • København (CPH) – San Francisco/Oakland (OAK): to ugentlige afgange
  • København (CPH) – Los Angeles (LAX): tre ugentlige
  • København (CPH) – Fort Lauderdale (FLL): to ugentlige afgange
  • København (CPH) – Las Vegas (LAS): Vinterrute
  • København (CPH) – Orlando (MCO): en ugentlig afgang
  • København (CPH) – Boston (BOS) en ugentlig afgang
  • København (CPH) – Bangkok (BKK): to ugentlige i vinterprogrammet/en ugentlig afgang i sommerprogrammet

Her på InsideFlyer kommer vi løbende med Rejse Deals fra Norwegian. Så følg løbende med på vores sider for at blandt de første til at vide, hvornår de billigste billetter er at finde. Du kan også finde andre Rejse Deals på vores forum, hvor der dagligt er billigere rejse at finde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *